Blog: Összecsukható asztal a céges rendezvényeken

Összecsukható asztal a céges rendezvényeken

09.12.2018 · Administrátor

Az összecsukható asztalok - flexibilis berendezések- gyors felállítás, könnyű manipuláció, összecsukáskor félbehajtható, fogantyúval ellátva, a könnyű hordozhatóság miatt. Könnyű de erős, UV ellenálló anyaguknak köszönhetően élettartamuk hosszú.

Manapság minden cég rendez karácsonyi összejövetelt, vagy valamilyen szép étteremben, vagy amelyik megteheti, saját épületében.  Ha saját helységekben szeretnék az eseményt megrendezni,  legyen az karácsonyi vacsora  vagy szilveszteri buli, már most el kell kezdeni az előkészületeket.

Ha "otthon", cégen belül történik meg az esemény, elsősorban arra kell gondolni, hol férnek el a meghívott vendégek. Biztosítani kell számukra megfelelő mennyiségű ülőalkalmatosságot, asztalt a megvendégelésre, esetleg bárasztalokat a candy bar és a rövid italok, sajt illetve gyümölcs tálak számára. 


Hogyan válasszunk helyesen?

 


Kínálatunkban mindent megtalál, összecsukható asztalt, összecsukható széket és padot, összecsukható bárasztalt...csak ki választania a megfelelő termékeket. Az elegáns dizájn lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetben  megállja a helyét. Az asztal kialakítása révén könnyedén összecsukható, így a tároláshoz szükséges hely minimális. 


Az összecsukható asztal nagyon stabil, legfőbb előnyei a modern, praktikus forma, a kényelem és a kiváló minőség. Kiváló minőségű UV stabilizált polietilénből készül, mely garantálja a könnyű kezelhetőséget. A műanyag felület a napfényhatására nem változik, színe nem sárgul, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Könnyen kezelhető és mosható, fertőtleníthető, ezért megállja a helyét bármilyen környezetben. 


Három fajta méretben kaphatók asztalaink: 152x70 cm, 183x775 cm és 244x75 cm. Az elegáns fehér asztallap lehetővé teszi, hogy bárhol, bármilyen stílusú közegben jól mutasson, bármilyen módon díszíthető, elegáns megjelenésével emeli a rendezvény színvonalát. Segítségükkel könnyedén megfelelő ülőalkalmatosságot tudnak biztosítani akár egy nagyobb vendégseregnek. Nagyon kényelmesek és stabilak, így imádni fogják a vendégek, még ha az esemény elhúzódik is... :)


Az asztalok és székek szükség esetén kiegészíthetők még padokkal és bisztró asztalokkal is, kellemes helyet biztosítva a welcome drinkeknek, a többi italnak és frissítőnek, vagy gyümölcs és sajt tálaknak.

A fantáziánknak semmi sem szabhat határt, csak rajtunk múlik, mit tudunk kihozni egy közösen eltöltött vacsorából.

Bármilyen kéréssel, kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal!


a BRIMO TEAM

 

Megosztani a Facebookon