Blog: Mutatós reklámsátor

Mutatós reklámsátor

15.11.2018 · Administrátor

Keltse fel a figyelmet az egyszerűen felállítható reklámsátorral! Gyors kiszállítás, kedvező ár. Legyen egyedi!

A mutatós reklámsátor a legjobb megoldás bármilyen rendezvényhez. A nagyvásárok, kiállítások olyan rendezvény, ahol cégként be kell biztosítanunk a színvonalas megjelenést. Egyértelmű mindenki számára, hogy az első benyomás csak egyszer a legfontosabb, és nem ismételhető. 

Szeretne első alkalommal jó benyomást kelteni? Reklámsátrunk erre a megfelelő választás. Legnagyobb előnye a gyors manipuláció és elegáns megjelenés. A könnyű hexagon vázú alumínium sátor kitűnő választás annak, aki profi minőséget keres, hogy ügyfeleit lenyűgözze. A  sátor rögzítéséhez válassza a sátor cövekeket, amennyiben viszont szilárd talajon problémát okoz a rögzítése, biztosítani tudunk erre a célra  nehezékzsákokat is. Az 5 éves jótállás mindenkit meggyőz termékeink minőségéről. A széles méretválasztékban 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x6m, 4x8m - mindenki megtalálja az igényének megfelelőt. Természetesen minden sátrunk vízálló.

Reklámnyomtatás


Reklám célra a legjobb megoldás a sátrak nyomtatása. A minőségi nyomtatással egyedivé varázsolhatja sátrát, ami felkelti a közönség figyelmét. 

Rávasalható illetve a szublimációs technikával készült reklámnyomtatások közül választhat. Munkatársaink igény alapján kidolgozzák a kért nyomtatásra az árajánlatot a nyomtatásra, ami az ügyfél jóváhagyás után kivitelezésre kerül. Természetes a nyomtatás utáni minőségellenőrzés, hogy az eredmény minden esetben minőségi és az elvárásnak megfelelő legyen. Munkatársaink mindig szívesen állnak rendelkezésre, bármilyen segítségről, illetve tanácsadásról legyen szó.


BRIMO sátraink minőségi termékek, melyek elláthatóak szintén minőségi reklámnyomtatással. Érdeklődés esetén keressen minket, hogy valóra válthassuk elképzelését.

 

Megosztani a Facebookon