Blog: Árusító sátor kiállításokra

Árusító sátor kiállításokra

16.12.2018 · Administrátor

Stabil, reprezentatív harmonika sátor minden alkalomra. Gyors felállítás és lebontás, kiváló minőség, stabil váz. Kitűnő ár/érték arány, széles áruválaszték.

https://www.brimo.hu/exclusive-aluÚgy érzi, hogy valahogy újítania kellene a piacokon, vásárokon és kiállításokon való részvételén? Keltse fel a közönség érdeklődését a személyre szabott árusító sátorral. Támogassa termékeit stílusosan, de védje a rossz időjárástól, legyen rugalmas és mobilis.

A modern BRIMO árusító sátrak népszerű és elengedhetetlen kiegészítői lettek a vásároknak és kiállításoknak, nagy sikert aratva minden területen. Köszönhetjük ezt sátraink eleganciájának, minőségének, minden helyszínen vonzza a vásárlók tekintetét. A stand segít fenntartani a vásárlók érdeklődését. Mérettől függően elegendő helyet kínál bármilyen áru bemutatásához. Alkalmas beltéri és kültéri használatra. Vízálló anyagának köszönhetően megóvja termékeit és vendégeit az esőtől és a széltől, és a forró napsugaraktól is. Ami nagyon fontos, termékei mindig és mindenhol ideális környezetben várhatják az érdeklődőket, ami természetesen nem elhanyagolható tényező az ügyfelek számára!

Milyen kritériumok szerint válasszunk?

Természetesen mindenki maga dönt az árusító sátor méretéről és színéről, mindenki igénye szerint. A szép dizájnon kívül lehetőség van a ponyva nyomtatására is. A sátrat logóval, szlogennel vagy más kiválasztott témával is egyénre szabhatjuk. Professzionális és kiváló minőségű nyomatok garantálják  vállalkozása sikeres bemutatását és reklámozását. A sátor így már részt vehet vállalkozása hirdetésében, reklámozásában. Függetlenül attól, hogy  mit kínál, legyen az frissítők és italok, kozmetikumok, sporteszközök vagy szolgáltatások bemutatása, biztosan képes lesz kiválasztani a vállalkozásának megfelelő kombinációt. Az áruk típusától függően elsősorban azt kell eldöntenie, hogy a legkisebb méretű, közepes vagy a legnagyobb sátorra lesz-e szüksége, mi az a méret, ami elég kényelemben részesíteni. Rengeteg helyre lesz szüksége, hogy bemutathassa termékeit, valamint megfelelő hátteret biztosítson munkatársai számára. Igénye szerint választhat acél vagy alumínium szerkezetű sátraink közül. Örömmel adunk tanácsot a választáskor. Csak mondja el nekünk az igényei, elvárásait és pénzügyi lehetőségeit, és kollégáink segítenek a választásban.

Árusító sátraink 2x2 m, 2x3 m, 3x3 m, 3x4,5 m és 3x6 m méretben vásárolhatók meg. Csak Öntől függ, hogy melyik méretet választja. A vállalkozás színéhez igazodva széles a színválasztékunk is: fehér, bézs, narancssárga, piros, kék, zöld és fekete szín áll a rendelkezésére. 

Főként olyan eseményekre vesznek részt, amelyeket bármilyen időben szabadban tartanak, és a szezon alatt minden hétvégén ott tartózkodnak? Ebben az esetben javasoljuk, hogy válasszon egyet az alumínium vázas sátraink közül. Ez a típus rendkívül ellenáll bármilyen időjárási viszonynak, még nagyon gyakori használat esetén is. Még a gyakori összecsukást és szállítást is évekig bírja , így magasabb ára ellenére a sátor egy hosszú időre szóló kiváló befektetéssé válik.

A sátorhoz szüksége lesz még hozzá illő berendezésre is. Kínálatunkban erre megfelelő összecsukható bútorok találhatók. Stabil asztalok szükségesek ahhoz, hogy termékeit esztétikusan kiállíthassa. A kényelmet előtérbe helyezve olyan székeket és padokat ajánlunk, amelyek megfelelnek minden elvárásnak, egyforma formatervezésűek, így esztétikus összképet alakítanak  ki. Amennyiben nincs állandó szüksége a bútorokra, nyugodtan tárolhatja a furgonjában is, mivel könnyűek, és kevés helyet foglalnak. A hőmérséklet ingadozása nem befolyásolja az asztalok, székek, padok minőségét vagy színét.

A BRIMO sátrak és összecsukható bútorok a helyszínre érkezés után néhány perc alatt  rendelkezésre állnak. Nem kell hosszú munkálatokkal számolnia, a sátor percek alatt szerelés nélkül felállítható, a bútorokat pedig egy-kettő előkészítheti igénye szerint. Ezzel több ideje marad, hogy figyelmét  ügyfeleinek, vendégeinek szentelhesse....

Mindenkinek felkelti figyelmét elegáns és minőségi megjelenésével!A BRIMO csapat

Megosztani a Facebookon