Blog: Összecsukható pavilon

Összecsukható pavilon

12.12.2017 · Administrátor

Gyors felállítás akár 30 másodperc alatt. Magas sátor stabilitás, márkás, vízálló ponyvák, raktáron azonnal szállítjuk

Csekély berufázással is nagyon kellemes, csendes, árnyékos pihanőhelyet alakíthat ki kertjében. Az összecsukható pavilon erre a célra ideális megoldás, könnyű de erős szerkezetének köszönhetően ideális környezetet képez a pihenéshez, vagy akár baráti összejövetelekhez.
Az összecsukható pavilon hatalmas előnye a gyors felállíthatósága és összecsukhatósága. A kerti pihenéshez nincs szükség drága építményre, és állandó helyre. a pavilon ésszerű megoldás elérhető áron, és bármikor, bárhova áthelyezhető, szezon után kis helyen raktározató.

A forró napokon kellemes árnyékot ad, szükség szerint használható mint csak árnyékot adó tető, vagy ha szükséges, az oldalfalakkal együtt megvéd az erősebb széltől is. A kellemes pihenés alatt nem éri meglepetésként sem az eső, sem pedig a szél. A belső térben kényelmesen elfér a kerti bútor, grill, és minden más sütéshez, főzéshez, szervírozáshoz szükséges eszköz.

Pihenjen saját kertjében, kellemes, meghitt környezetben. Összecsukható pavilonjaink erre a legjobb megoldást nyújtják, széles színválaaztékunkból megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

A kerti sátornak sokféle felhasználása van. Kerti pavilonként szolgálhat tetőfedésként használhatják  kerti partikon,  vagy menedékként a növények vagy kerti szerszámok számára. A kerti sátrak 100% -os vízállóak, ami ideális a kertben való használatra, így egy gril pártit szervezhet vagy   kellemes estét tölthet a kertben a barátaival,  nem fog kelleni aggódnia az időjárás miatt. Ezek a sátrak különböző méretekben és színekben kaphatók.


Acél vagy alumínium kerti sátor  


Két változat közul választhat. Acél konstrukció vagy alumínium konstrukció. Mi a jobb választás?

A tartósság szempontjából az acél jobban ellenáll a kopásnak de viszont nehezebb mint a szilárd alumínium. Másrészt az extrém esetekben az alumínium súlya fontos szerepet játszik. Az acélt és az almíniumot erősség és szilárdság jellemzi. Az alumínium nagyon stabil, és a súlya csak egyharmada az acélhoz képest . Az alumínium védi magát természetes módon ellenáll a korróziónak, továbbá ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak is. Higiénikus, UV-ellenálló és mágnesesen teljesen semleges.

Megosztani a Facebookon