Blog: Árusító sátor adventi vásárra

Árusító sátor adventi vásárra

13.11.2018 · Administrátor

Egyszerű felállítás-lebontás, vízálló, védi termékeit a időjárástól. Széles választék, kitűnő árak, gyors kiszállítás. Minden téren a legjobb! Élvezzük együtt az ünnepek hangulatát.

Az év legszebb időszaka következik, a Karácsony tagadhatatlanul a legszebb és leghangulatosabb ünnepünk. Már alig várjuk az ünnepi előkészületeket, a havas táj utánozhatatlan hangulatát, ez együtt töltött perceket. Készülődünk lélekben, feldíszítjük házunkat, lakásunkat, kiválasztjuk a megfelelő fenyőfát, mézeskalácsot és aprósüteményt sütünk, próbáljuk kitalálni szeretteink óhaját, mit is szeretnének leginkább a fa alatt találni a Szentestén. 

Ez az időszak mindenkit megérint, ilyenkor ellátogatunk az adventi vásárokba, puncsot kortyolgatva, sült gesztenyét majszolgatva sétálunk a  sátrak között az ünnepi világításba öltöztetett tereken és utcákon. Az árusok szebbnél szebb portékát kínálnak, jobbnál-jobb finomságot tudunk megkóstolni.


Sátort bérelni vagy vásárolni érdemes?

Így sétálgatva kicsit visszazökkentem a valóságba, és elgondolkoztam azon, miként is zajlik ilyenkor az árusító sátrak bérbeadása. Nagy csodálkozásomra az jutott a tudomásomra, hogy ha sátrat szeretnénk erre a időszakra bérelni, bizony ezt már a nyáron meg kell tennünk. A igényelnünk kell vásári árusítóhelyet, kitölteni a jelentkezőlapot, kifizetni az előleget. A bérleti díjak nagyon változóak, legmagasabbak az ételt-italt, frissítőt árusító sátrak díja, természetesen mérettől függően. Határozottan nem olcsó egy ilyen sátor üzemeltetése. Valamivel olcsóbb a karácsonyi ajándéktárgyakat árusító sátrak díja, de itt is nagyobb összeget fizetünk minden egyes napra. 

Mint a legtöbb vásárt látogató, eddig nem tudatosult bennem, mennyi mindennel is kell törődnie egy árusnak, mi mindent be kell biztosítania már jóval az ünnepek előtt.  Az ide látogató emberek az ünnepi hangulatot, kellemes karácsonyi zenét, forralt bort, puncsot, finom ételeket élvezve töltenek együtt pár kellemes órát, találkoznak ismerőseikkel, barátjaikkal, mit sem sejtve arról, hogy mennyi munka rejlik mindez mögött. Az árusnak viszont kemény munkával meg kell teremtenie ezt a hangulatot, mindent megtesz azért, hogy mi kellemesen érezzük magunkat. 

Ha mint árusok fel szeretnénk hívni szolgáltatásunkra a figyelmet, lehetőségünk van a sátor nyomtatására, ami egyedivé, érdekessé teszi azt a vásárlók számára, felkelti a figyelmet. Ezért érdemes minőségi árusító sátort beszereznünk, bérlés helyett inkább egy sajátba beruházva, így választhatunk saját igényünk szerint. A saját sátor mindig jó befektetés, hiszen megoldja az ezzel kapcsolatos problémánkat hosszú évekre.

A BRIMO sátrak minőségi profi sátrak 5 éves jótállással. Felállítása alig egy-két percet vesz igénybe, a gyors lebontást is értékeli minden felhasználó. Webáruházunkban válogathat széles kínálatunkból, mindenki megtalálja a kedvére valót minőségben, méretben, színben, árban egyaránt.

BRIMO TEAM

Megosztani a Facebookon