Blog: Lakodalom kerti sátor alatt

Lakodalom kerti sátor alatt

06.11.2018 · Administrátor

A legszebb módozatokat készítettük el Őnnek

Mindenki vágya az, hogy élete során egyszer házasodjon, és ez az egy felejthetetlen legyen. Az apróságoktól kezdve a lakomán át a zenéig mindennek tökéletesnek kell lennie. Mindenre nagyon odafigyelünk, mindent százszor megtervezünk, újragondolunk, válogatunk a helyszínek, ételek, díszítés közül, hogy a legszebb, legjobb, az igazi a miénk lehessen.

Esküvő a szabad ég alatt -  legtöbbünk álma ez. Az időjárásnak is tökéletesek kell lennie - minden eshetőségre számítva azonban sátorra szükség lesz.

Nézzük csak meg, hogy a BRIMO mit is tartogat számunkra erre a felejthetetlen napra

A sátor - ami természetesen csakis fehér színű lehet, ami az ártatlanság és elegancia jelképe. Felmerülhet a kérdés, szükség van erre az egy napra sátort vásárolni? A sátor alkalmas bármilyen más alkalomra is, grillezés, kerti pihenés, szülinapi buli, gyerekparti és még sorolhatnánk, így válaszunk: miért ne?  Később újra felidézhetjük a lakodalom hangulatát, és a szürke hétköznapokon is bármikor hasznát vesszük. A BRIMO sátor beszerzése ideális, de főleg praktikus választás, a sátrat többszörösen is kihasználhat. A cateringgel és esküvőszervezéssel foglalkozó cégek elmaradhatatlan kelléke az ilyen sátor.


A kerti sátor sokféle módon díszíthető, aláhúzva ezzel az esküvő fényét, eleganciáját. Csillogó kövek, réti virágot, baldachin...bármi, amit csak szeretnénk. Választhatunk az acél vagy az alumínium szerkezet közül. Ezen belül Super és Exclusiv fajtájú lehet. Hiszen életének exkluzív és remélhetőleg szuper napján fogja először használni :)
Ami az időjárást illeti, nincs mitől tartani. Ha erős szél lepi meg a vendégeket, a sátor oldalfalai védelmet és szélárnyékot nyújtanak. Tudjuk, milyen igényes egy lakodalom megszervezése, minden kicsi részlet fontos, időigényes, oda kell figyelni mindenre. A sátor beszerzése és felállítása ilyen gondot nem okoz, pillanatok alatt megoldható, a nagyszerű harmonika váznak köszönhetően. Bárhol felállítható, ahol szükséges, réten, kertben, kastélyudvaron, étterem teraszán. A tökéletes benyomás és siker garantált. Tűző nap nyáron? Semmi gond, probléma megoldva! Véd a naptól, széltől, esőtől.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon. Hívjon vagy írjon, szívesen lennénk megbízható partnere a legszebb napon is, felejthetetlen pillanatokat szerezve ezzel minden jelenlevő számára.

Üdvözlettel BRIMO Brilliant Moments


Megosztani a Facebookon