Kiárusítás

Összecsukható szék

A székek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A műanyag a nap hatására nem változtatja sem a színét sem az ellenálló képességét.

5 év jótállás a fogyasztó számára

15 másodperc alatt szétnyitható, összecsukható

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

Hossza: 51 cm, szélessége: 47 cm, magassága: 87 cm, az ülés magassága: 44 cm


Kiárusítás > 46 000 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
  • Az összecsukható szék mindenekelőtt az alábbi tulajdonságai miatt kiváló:
  • gyorsan szétnyitható, szerelés nélkül
  • könnyen szállítható
  • nagy teherbíróképesség (130 kg)
  • ellenáll az időjárás viszontagságainak

A BRIMO a világ egyik legnevesebb minőségi műanyag székek gyártója. Összecsukható székeink megodás mindenhol, ahol rövid idő alatt ülőhelyeket kell biztosítani, akár nagyobb társaság számára. Összecsukott állapotban minimális helyet foglalnak.

Az összecsukható székek elegáns és hasznos kellékei bármilyen rendezvénynek. Tökéletes kültéri ülőalkalmatosság esküvőkőn, születésnapi bulikon, céges promo akciókon. Termékeink csakis a legjobb minőségü alapanyagokból készültek.


A székek acélvázszerkezetből és az UV sugárzással szemben nagy ellenálló képességgel rendelkező stabilizált polietilénből (HDPE) készültek. A székek ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A műanyag a nap hatására nem változtatja sem a színét sem az ellenálló képességét. A székek egyszerűen összecsukhatók és egymásba rakhatók A műanyag könnyen lemosható, és csúszásgátló felülettel került kialakításra.