Összecsukható szék

A székek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A műanyag a nap hatására nem változtatja sem a színét sem az ellenálló képességét.

5 év jótállás!

15 másodperc alatt szétnyitható, összecsukható


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a terméket a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.

Hossza: 51 cm, szélessége: 47 cm, magassága: 87 cm, az ülés magassága: 44 cm


13 000 HUF Ár brutto 16 000 HUF Megtakarítás: 3 000 HUF

A LIFETIME a világ egyik legnevesebb minőségi műanyag székek gyártója. Összecsukható székeink megodás mindenhol, ahol rövid idő alatt ülőhelyeket kell biztosítani, akár nagyobb társaság számára. Összecsukott állapotban minimális helyet foglalnak.

Az összecsukható szék mindenekelőtt az alábbi tulajdonságai miatt kiváló:

  • gyorsan szétnyitható, szerelés nélkül
  • könnyen szállítható
  • nagy teherbíróképesség (160 kg)
  • ellenáll az időjárás viszontagságainak

Az összecsukható székek elegáns és hasznos kellékei bármilyen rendezvénynek. Tökéletes kültéri ülőalkalmatosság esküvőkőn, születésnapi bulikon, céges promo akciókon. Termékeink csakis a legjobb minőségü alapanyagokból készültek.
A székek acélvázszerkezetből és az UV sugárzással szemben nagy ellenálló képességgel rendelkező stabilizált polietilénből (HDPE) készültek. A székek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A műanyag a nap hatására nem változtatja sem a színét sem az ellenálló képességét. A székek egyszerűen összecsukhatók és egymásba rakhatók A műanyag könnyen lemosható, és csúszásgátló felülettel került kialakításra.

Vásárlóink értékelése

34 értékelés, 4.7/5