Blog: Szüreti parti sátor

Szüreti parti sátor

06.11.2018 · Administrátor

Szüret alatt se lepjen meg bennünket az időjárás!

A szüreti ünnepség minden évben megtartott közkedvelt esemény, a borászok jobbnál jobb borokat kínálnak különféle borkorcsolyákkal, ami elmaradhatatlan része az élménynek.
party sátor nemcsak a nagy, nyilvános események részei, hanem kis szervezőkészséggel otthon is hangulatos kis eseményt szervezhetünk.

Ideális megoldás olyan parti sátor, melyet egyszerűen gyorsan és könnyedén felállíthatunk a kertben. A borászokat - értékesítőket, és a vendégeket is megvédjük így a kellemetlen időtől, és már kezdődhet is a borkóstoló. Egy ilyen alkalommal nemcsak a borokat kóstolhatjuk meg, hanem megismerhetjük a borkultúrát egyaránt.  A borászok számára ez egy nagyon fontos esemény, egész éves munkájuk gyümölcse, amit a parti sátornak köszönhetően megkoronázhatunk egy tökéletes környezettel.

Sátor alatt megtartott szüreti ünnepség előnyei


Miért okoznánk gondok magunknak az időjárás szeszélye miatt?  A minőségi tetőponyva nemcsak a tűző napsütéstől véd, de az esőtől és erős széltől is. Az időjárás így nem tesz keresztbe sem nyilvános rendezvénynek, sem magán rendezvénynek. Hűvösebb időjárás esetén nagy hasznát vesszük a gázfűtéses kültéri Piramis vagy Etna mini terasz hősugárzónak is. Fontos, hogy kellő szellőzést biztosítsunk a sátorban.

kültéri terasz hősugárzók lehetővé teszik, hogy az árusok és a vendégek egyaránt kellemesen érezzék magukat, ne fázzanak, így az eredmény egyszerűen lenyűgöző. Parti sátrunkat kidekorálhatjuk a szüret jegyében, így aláhúzva az ősz legnagyobb eseményének fontosságát.

Lényeges a várt látogatók számához igazítani a sátor méretét

Szüreti rendezvény tervezésekor különös gondot kell fordítani a megfelelő hely kiválasztásának, itt előny, hogy sátraink hordozhatók és bármikor könnyen áthelyezhetők. 
Nagyobb számú látogatók esetén szükség lehet nagyobb, akár 8 méter hosszú sátorra is, mely elegendő helyet biztosít mindenki számára. Kevesebb látogató esetén elegendő a kisebb sátor is, melynek előnye, hogy kis helyen elfér. Amennyiben ülőhelyeket is szeretne vendégei számára biztosítani, a megfelelő megoldás több kisebb és nagyobb parti sátor.  Táncparkett biztosításával tökéletes szórakozásnak lehetnek részesei.

Szüreti ünnepség kellékei


Az ünnepséghez hozzátartozik a jó étel és bor is, így szükség lesz ülőhelyek és asztalok bebiztosítására is. Az összecsukható LIFETIME  asztalok, székek és sörpadok a tökéletes megoldást nyújtják. Kitűnnek magas ellenálló képességükkel, és kis helyet foglalnak. Elegánsak, színállók és strapabírók. A sátor megvilágításának lehetőleg meleg fehér fényt válasszunk, így garantált a kellemes hangulat és jó légkör.

A megfelelő sátor és berendezés választással rendezvénye felejthetetlen esemény lesz. A kellemes környezetben töltött idő elengedhetetlen a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Cégünk széleskörű kínálata minden igényt kielégít, legyen az sátor, teraszfűtés vagy kerti bútor. Rendezvényének minden részletét biztosítani tudjuk, szem előtt tartva az Ön maximális megelégedettségét. Nálunk jó helyen jár! :)

Megosztani a Facebookon