Blog: Sörsátor oktoberfest

Sörsátor oktoberfest

06.11.2018 · Administrátor

4 típusú vázzal és 8 színárnyalatban kaphatóak az alábbi méretekben: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m és 4x8m.

A legnagyobb sörfesztivál a világon, csaknem három hétig tart, és általában október első hétvégéjén ér véget.

A nagyszabású rendezvényen idején a müncheni Theresienwies területén több mint 5 millió látogatót fogadnak, tipikus bajor népviseletben. Több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el a pár nap alatt.


Egy kis történelem...Az Oktoberfestet először 1810október 12-én rendezték meg. Lajos trónörökös herceg (a későbbi I. Lajos király) feleségül vette Terézia Sarolta szász hercegnőt, és München város egész lakossága hivatalos volt az ünnepségre. A müncheni városfal melletti réten nagyszabású lovasversenyt hirdettek az esküvő alkalmából. Azóta hívják azt a mezőt Theresienwiesének („Terézia-mező”). Ezután minden évben megrendezték, és mivel egyre hosszabbak lettek az ünnepségek, így áttolódtak szeptemberre, mivel ilyenkor a legmegfelelőbb az időjárás.

A sörfesztivál alatt az éves sörfogyasztás 30%-át fogyasztják el, többek között az erre az alkalomra főzött "oktoberfesztes" specialitásokat.

A látogatók 70%-a Bajor, a többi látogató külföldi, Európa minden tájáról érkezik. El tudnánk ezt a világra szóló rendezvényt árusító sátrak nélkül elképzelni? Aligha!  A sörfesztiválhoz a sátrak nélkülözhetetlenek. Sörsátrak, kerti pavilonok parti sátrak.

Cégünk a BRIMO sátrak gyártásával és forgalmazásával foglalkozik,  acél illetve alumínium vázas sátrakból válogathat a kedves érdeklődő. Alumínium vázas sátraink könnyebbek, de éppoly erősek mint az acélvázas társaik. Mindkét fémvázas sátor kivitelezése szerint lehet SUPER illetve EXCLUSIV.

Az alumínium vázas  SUPER sátrak szél ellenállása  55km/óra sebességig, EXCLUSIVE  pedig 70km/óra sebességig. A ponyva prémium  minőségű OXFORD anyagból készül,  PU bevonattal. Van lehetőség reklámnyomtatásra is, rávasalható illetve szublimációs technikával.

Egyedi sátorra tehet szert, ha reklám feliratot, logót, stb nyomtat a sátorra, különféle képekkel, fotókkal teheti azt egyedivé. Inspirálódjon oldalunkon, a fantáziának nem szabunk határt. A Super ALU méretei:  3x3m, 3x4,5m, 3x6m, színek: fehér, zöld, fekete.

Az Exclusiv alumínium sátor elérhető méretei: 3x3 m , 3x4,5m, 3x6m, 4x6m a 4x8m, színek: fehér, zöld, fekete.

Nem egy sörfőzde  BRIMO sátor alatt kínálja termékeit. Ők már meggyőződtek ac égünk által forgalmazott sátrak minőségéről, visszajelzéseik alapján maximálisan elégedettek termékeinkkel. Az OKTOBERFESTen is fellelhető több tucat BRIMO sátor. 

Gyerünk, és szórakozzunk egy jót a legnagyszabásúbb fesztiválon, ami a Bajorok legnagyobb büszkesége, és a BRIMO sátrak méltó bemutatótere is egyben.
Megosztani a Facebookon