Blog: Árusító sátor vállalkozása részére

Árusító sátor vállalkozása részére

06.11.2018 · Administrátor

Termékbemutatóra, kiállításra vagy nagyvásárra készül?

Amennyiben termékbemutatóra, kiállításra vagy nagyvásárra készül, és árusító sátorra van szüksége, esetleg lakodalmi mulatságot szervez, olvassa el az alábbi cikket, minden bizonnyal inspirálónak találja majd!


Minden vállalkozó célja az, hogy sikeressé váljon. A siker elérésében millió tényező közrejátszik. Gondolhatják azt is, hogy a megfelelő sátor kiválasztása elenyésző tényező ebben, lényegtelen apróság. De ne felejtsük el, hogy apró dolgokból áll össze a végeredmény. A sikeres vállalkozó látja az apró dolgok lényegét, meglátja az adandó lehetőségeket és kihasználja azokat. Az internet lehetőséget nyújt a gyors kommunikációra, az internetes vásárlás jelentősége igencsak megnőtt a mai rohanó világban, időt spórolunk vele, az online megrendelés lehetősége gyors és kényelmes megoldás a vásárlásra. Viszont ilyenkor dilemma előtt állunk - hogyan válasszunk a rengeteg lehetőség közül, és legfőképpen ha választottunk, vajon helyesen választunk?  Mérlegelünk különböző paraméterek alapján, mint a vételár, elérhetőség, kiszállítás gyorsasága, próbálunk dönteni a cég megbízhatósága, recenziók alapján. Mivel nem kis beruházásról van szó, a befektetett összegért természetesen minőségi árut várunk. 

BRIMO Exclusiv profi acél sátor - erős, stabil, reprezentatív árusítósátor. Szükség szerint kombinálható, felhasználható mint szellős napfényvédő sátortető, vagy félig zárt-zárt sátor, igény szerint. Kényelme érdekében csökkentettük a sátor súlyát, mindamellett növeltük strapabírását. Most elárulnánk, miben vagyunk jobbak, mint a piacon fellelhető többi sátor. Csökkentettük a váz külső átmérőjét 2mm-el, de ugyanennyivel megnöveltük a belső vastagságát.

Ezt a filozófiát alkalmaztuk a ponyvára is, mely a legjobb technológiai eljárásnak köszönhetően sűrű szövésű anyagból készül. A sátor alig 40 mp alatt felállítható, ami szintén nem elhanyagolható jellemző, nemde bár? A vázat beborító matt termoplasztikus festék elegáns külsőt kölcsönöz és a sátrat egyedivé teszi. A festék maximálisan strapabíró és meggátolja a váz rozsdásodását. Kedvező ára, széles méret és színválasztéka miatt az egyik legkedveltebb sátorfajtánk.A váz pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia  első 2 évében ingyenesek.

Egy kis plusz...

Mit szólna hozzá, ha sátrát egyedivé varázsolnánk? A sátor reklámnyomtatását cégünk biztosítja, elég eldönteni, mit is szeretne.  Időben számítani kell ra, hogy 5 naptól 3 hétig is tarthat, míg a nyomtatás elkészül. Minden az adott minta, logó igényességétől, összetettségétől függ. A nyomtatás folyamata  egyszerű: küldje el nekünk elképzelését, logót, szöveget vagy képet, és mi kidolgozzuk Önnek az árajánlatot. Acélsátrainkra rávasalható formában nyomtatunk, szükségünk van vektorgrafikában készült tervezetre, .eps, .ai, .pdf formátumban. Minőségi áru mellett egyedi dizájn - ez az amit kínálunk Önnek, az 5 éves garancia már csak ráadás!

Nagy örömünkre szolgál, hogy időt szakított és elolvasta blogunkat. Időt fektetett abba, hogy felmérje vállalkozása lehetőségeit a siker felé, amihez szívesen hozzájárulunk mi is. 

Gratulálunk ehhez, és további sikeres munkát kívánunk Önnek : a BRIMO csapata


Megosztani a Facebookon