Blog: Terasz sátor

Terasz sátor

11.04.2018 · Administrátor

Legkedvesebb perceink helyszíne

Megfelelő megoldást keres a terasz befedésére? A tetőszerkezetbe való befektetés nagyon drágának tűnik? Közepes utat keres, és azt szeretné, hogy a tetőszerkezet magas színvonalú, megfizethető legyen és  megfeleljen az Ön igényeinek? Tekintse meg a kínálatunkat, és  válassza ki a megfelelő sátrat teraszra.


Sátor a teraaszon, a szeretteivel töltött pillanatokra Nyáron az emberek sok időt töltenek kint, mivel hosszúk a napok. A nyár eljövetelével elkezdődnek a kerti ünnepségek, baráti találkozók ideje. Sátor szétrakása a teraszon, az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a terasz tetőfedésére. A sátor színét hozzáillesztheti a háza színéhez. Hét színben rendelhető a sátor.  Választhat a különböző méretek közül  2x2m-től 4x8m-ig. 


Étkezés a sátorbanGyorsan, praktikusan és egyszerűen berendezheti a sátrat a teraszon
A LIFETIME összecsukható bútor a  legjobb minőségű a piacon. A bútorok felülete rendkívül ellenálló UV-stabilizált polietilénből (HDPE) vannak gyártva. Olyan kiválló, hogy még az erős napsugarak sem károsítják az asztalok vagy a székek felületét.  A fémszerkezet acélból készül, a felületi bevonat védi az acélt a rozsdásodástól. Az asztalok méretei 152cm, 183cm, 244cm. Az összecsukható székek 15 másodpercen belül készen állnak a használatra. Székek a tárolásuk során, nem igényelnek sok helyet. A terhelhetőség akár 160 kg.


A sátrak kifűtése a teraszonAz elmúlt években a nyári időjárás nem mindig kiválló.  Gyakran  gondoljuk, hogy a tökéletesen betervezett hétvégét, át kell raknunk, a  hűvös időjárás miatt. A gázfűtőberendezések  kívánt levegő hőmérsékletet biztosítanak. Ezeknek a melegítőknek köszönhetően, már nem kell félnie a hideg levegőtől.  Az oldalsó falak segítségével zárja le a sátrát, és melegítse fel a levegőt megfelelő hőmérsékletre. Legyen óvatos, figyeljen arra, hogy a friss  levegő jusson be a sátor légterébe . 
Különböző típusú gázfűtőtesteket kínálunk. A választás elsősorban a sátor méretétől függ. 


A BRIMO sátrak minőséges, kedvező áron kapható sátrak, amelyeknek  széleskörű a használata. Használhatják tetőszerkezetként a teraszon. 

Megosztani a Facebookon