Blog: Hordozható kerti pavilon

Hordozható kerti pavilon

10.10.2018 · Administrátor

Cserélje le megbízatatlan napernyőjét megbízható BRIMO hordozható kerti pavilonra!

Egy szépen elrendezett kert, egy pihenő hely a kertben az Ön és családja számára, valószínűleg ez az összes kert tulajdonosának az álma. A hordozható kerti pavilonokat, a kertben bárhol szétrakhatja. Akár a teraszon vagy az udvaron, a pavilon tökéletes kiegészítője lesz a kertnek.

Ünneplés a hordozható kerti pavilon alatt


Nyári hónapokban született? Szeretné megünnepelni a születésnapi partiját egy jó nyári bulival? Izgul attól, hogy a kellemetlen időjárás megakadályozza az ünnepséget?  A stabil hordozható kerti pavilonok nemcsak az időjárási viszonyok ellen védelmet nyújtanak, hanem intim teret hoznak létre. Három telioldalfal védelmet nyújt Ön számára. Negyedik oldalfalat is rendelhet a sátor teljese lezárásához. A negyedik oldalfal zippzáros ajtóval rendelkezik. Helyezze el a pavilont bárhol, és rögzítse. A pavilont megfelelően kell rögzíteni, hogy gondok nélkül használhassa. A megfelelő rögzítésre  a sátorcövekeket használjon, amelyeket ingyen kapott a sátorhoz. A sátor második rögzítési módja a kavicsokkal vagy homokkal töltött nehezék zsákok segítségével történik, a töltés után a zsákok súlya 14 kg. A nehezékzsákokat tépőzárak segítségével kell a sátor lábaihoz rögzíteni. 


Erős vázú hordozható kerti pavilonok


Két különböző típusú  pavilon konstrukció áll rendelkezésre. Alumínium és acél. Az acél tulajdonságait mindenki ismeri, keménység, rugalmasság, szilárdságés és könnyű megmunkálás jellemzi. Az acél a leginkább használt építőanyag. Az alumínium tulajdonságai hasonlóak az acél tulajdonságaival, de kis súlyának köszönhetően praktikusabb. A váz belső profilját belülről megerősítettük. Az acélszerkezetek felülete porfestékkel rendelkezik ami védelmet biztosít korrózió ellen. A szerkezetek összecsukott állapotban nem igényelnek sok helyet a tárolás vagy a szállítas során. Kényelmesen szállíthatja személyautóban is. 

A hordozható kerti pavilont bármikor, bárhova magával viheti, és pillanatok alatt könnyedén felállíthatja, ahol csak szükség van rá, legyen az kert, rét, strand, bárhol, ahova vendégeket szeretne hívni.

A sátrat  árusító pavilon vagy piaci sátorként is használhatja.


Megosztani a Facebookon