Blog: Raktározásra alkalmas acél sátor

Raktározásra alkalmas acél sátor

10.10.2018 · Administrátor

Sátraink széleskörűen alkalmazhatóak, pl. ha szüksége van valamit betakarni, megvédeni, pillanatok alatt kész a probléma megoldása

Rövid ideigszeretné tárolni az építőanyagot? Függetlenül attól, hogy szükség van-e tárgyak vagy  építőanyag tárolására  fontosaz hogy védve legyenek. 

Esztétikus, praktikus, gyorsan összecsukható


Az acél sátor  nem csak stabil, hanem védelmet is nyújt. Elrejthet kisebb vagy nagyobb dolgokat, hogy ne rontsák a benyomást. Az acél sátrakhoz sátorcövekeket és három teljes oldalfalat kap. Az oldalsó falakat tépőzárral kell rögzíteni a sátor tetőponyvájához. A sátrak ponyvái 100% -osan vízállóak. A kívánsága szerint kiválaszthatja a sátor színét, hét különböző szín közül. A sátor szétrakása egyszerű. A sátor másodpercek alatt használatra kész. Például az építőanyagok, kerti szerszámok tárolhatók a sátorban. A sátrak használhatók ideiglenes menedékként.


Acél sátor sokoldalú használata


Az acélszerkezetű sátrak praktikusak. Gyors szétrakás, könnyü karbantartás ezek mind csak pluszt jelentenek. A kiváló minőségű acélszerkezet úgy lett megtervezve, hogy másodperceken belül létrehozhat egy fedett terüetet. A sátrak 2x2m-től 3x6m-ig terjedő méretben rendelhetők.A választás  Önön múlik. A belső profilok vastagsága a váz modelltől függ. Ügyfeleinknek két modellt kínálunk - szuperacél és exclusive acél. A szuper acél sátrak jellemzői: szélerősség 40 km / óra-ig. A belső profilok vastagsága 0,8 <3 mm. A szerkezet felülete porsfesték bevonattal rendelkezik, ez a felület védi a fémet a korróziótól. Az exclusive acélváz a következő jellemzőkkel rendelkezik: szélerősség 50 km / óra-ig. A belső profilok vastagsága 1 <4 mm. Mi van, ha nem kell többé tárolni az anyagot, és a sátorponyvái megrongálódtak a használás során? Ebben az esetben, ha a szerkezet rendben van, lehetősége van új sátorponyva megvásárlására és így megújíthatja a sátrat. Használhatja a sátrát pavilonként, pihenőként a kertben vagy a teraszon.

A BRIMO acél sátrak meggyőzik Önt arról hogy jól választott. Egyszerű karbantartás, kiválló minőség és sok más előnnyel rendelkezik a sator.

Megosztani a Facebookon