Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Pavilon szúnyoghálóval

5 év jótállás a fogysztó számára

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

Kerti sátor szúnyoghálóval + 4 szúnyohálós oldalfal a rovarok ellen. Elrendezés 40 másodpercen belül.


Kiárusítás > 124 000 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:

Fehér tető és 4 súnyoghálós oldalfal.

Acél szerkezetű összecsukható pavilon, Szuper acél model

A szúnyoghálóval ellátott szúnyogpavilon stílusos megjelenéssel gyönyörű hellyé varázsolja udvarát. A tetőponyva tökéletes védelmet nyújt, véd az UV sugárzás és az eső ellen. A hálós falak védelmet nyújtanak a rovarok ellen, különösen a nyári hónapokban. 

A szúnyoghálós sátor fényűző benyomást kelt a tökéletesen varrt ponyváknak köszönhetően, körben meghosszabbított lelógó gallérral. A széles gallér nemcsak esztétikai funkciót tölt be, hanem tökéletesen elvezeti a vizet a sátor tetejéről eső közben. A nyári pihenés során maximális kényelmet élvezhet a sátor alatt. A hálós falaknak köszönhetően a repülő rovaroknak esélyük sincs bejutni a sátorba. A szúnyogfalak színe  fehér, mindenhová alkalmas, egyszerűen kombinálható más színekkel. A prémium anyag biztosítja a tartósságot. A pavilon szerkezete porfestett acélból készül, amely korrózióálló minden időjárási körülmény között. A tetővászon poliészter szövetből készült. A belső oldalt PVC réteg alkotja, amely biztosítja a tető maximális vízállóságát. Egy csepp víz sem hatol be a sátorba. A sátrak rögzítése fontos, minden időjárás esetén szükség van a sátor rögzítésére.

A sátrat az egyik oldalon szúnyogfallal is bezárhatja, ha 3 falú BRIMO sátra van. A negyedik hálófalak tartozékként rendelhetők. A zárt sátor szúnyogfallal az egyik legkeresettebb elem a pavilonok világában nyáron. Három teli oldalfal és egy szúnyogfal tökéletes helyet biztosít a sátor alatt. Védett lesz a széltől, a sátor szellős lesz, és nem utolsó sorban a maximális kényelem néhány másodpercen belül biztosított. A falakat 5 cm széles tépőzárral rögzítik a tetővászon teljes hosszában. A hálóoldallal ellátott sátrak különösen népszerűek a halászok körében, de kertben, ünnepségen, kempingben és hasonlókban is használhatók.