Blog: Harmonika sátrak

Harmonika sátrak

07.03.2018 · Administrátor

A kellemes pihenésre alkotva. stabil, praktikus, vízálló, nyomtatási lehetőség

Kerti ünnepségek, nyári éjszakák a forró  grill melett, Ön is imádja az ilyen nyári rendezvényeket? Mire van szükség egy rendkívüli esemény megszervezésére? Tanácsot adunk Önnek.

Acél vagy alumínium? A két legelterjedtebb, leghíresebb fém


Az ollós kerti pavilon kiváló kiegészítője a kertnek. A sátor elrendezése nem fog egy percnél hosszabb ideig tartani. Az ollórendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámra a sátor szétrakásánál. Két fajta váz áll rendelkezésre az acél és alumínium. A sátrak méretei 2x2m-től 4x8m-ig terjednek, így a saját kritériumai szerint választhat. Az acél egy legismertebb építőanyag, amely számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, például: tartósság, keménység, rugalmasság stb. A korrózió megakadályozása érdekében az acélváz porfestékkel van lefújva. Az alumínium hasonló az acélhoz, de viszont a  súlya sokkal lalacsonyabb mint az acélé. Ez a legjobb alumínium tulajdonság. Mindkét szerkezetet másodpercek alatt szétrakhatják.


Biztonságos menedék az Ön és szerettei számára


A sátrak vászon 100% -os vízállóak. A vászon színét az ízlés szerint választhatja ki. A hét szín közül választhat. A csomagban tetőponyva és három teljes oldalfal található. A falakat szükség szerint kombinálhatja. Ezeket tépőzárral rögzíti a tetőponyvához. Megvédik Önt a széltől, erős napfénytől, esőtől. Lehetősége van arra is, hogy a sátorhoz megrendelhet egy negyedik oldalfalat, így teljesen lezárhatja a sátrat. A negyedik fal cipzáros ajtóval rendelkezik.

Lehült a levgő?


A gázmelegítők erre a célra alkalmasak. Gázmelegítőket csatlakoztassa egy gázbombahoz. A palack könnyen cserélhető. A gázmelegítők a sugárzó meleg levegő elvén dolgoznak. Ily módon a sátrat a kívánt hőmérsékletre kifűhetik. A gázmelegítők teljesítményét szabályozhatja. A melegítők gázat bocsájtanak ki a levegőbe, ezért szellőztetést és friss levegőt kell biztosítani.

Imádni fogja Brimo ollós kerti pavilonját. Gyakorlása, használhatósága, könnyű karbantartása meggyőzi Önt arról, hogy a megfelelőt választotta.
Megosztani a Facebookon