Blog: Árusító sátor- Tavaszkert Dísznövény2019 Szakkiállítás és Vásár

Árusító sátor- Tavaszkert Dísznövény2019 Szakkiállítás és Vásár

20.02.2019 · Administrátor

Tökéletesen mutassa be magát a Tavaszkert Dísznövény kiállításon a BRIMO kerti sátrakkal. Vízálló, stabil, srapabíró, kedvező áron kapható.


Kedves  kertészek, virág, növény, gasztronómia és természetes dizájn rajongók!

2019-ben újra Tavaszkert Dísznövény 2019. Szakkiállításra és Vásárra kerül sor a Budai Arborétumban 

Áprilisban kiállítás kezdődik a kertészkedésről. Bonsaiokat és különféle más virágokat is fognak kiállítani az elárusítók. A Bonsai Galériának köszönhetően a látogatók megismerkedhetnek a bonsai termesztése titkaival. A Budai Arborétumban tavaszi kiállításon tehát bemutatja a fák miniatürizálását japán művészetet és a fák termesztését.

A kiállítás látogatói sokféle növényt láthatnak, mint például: erkélyre való virágokat, díszfákat, pálmafákat, gyümölcsfákat, kaktuszokat vagy különféle citrusféléket is. 

A Tavaszkert Dísznövény2019 kiállításon sok új infót, tudást, inspirációt és ötleteket elsajátíthat a kert vagy annak környékének kiépítésére. 

Tervezi, hogy kiegészíti a kertjét, egy elegáns kerti pavilonnal? Vagy  tervezi, hogy  részt vesz a  kiállításon mint kiállító?


Egyedi lehetőség az árusító sátorral


A Budai Arborétumban kerti  kiállítást rendeznek mint  minden évben. Ideális, de kiváló alternatíva az áruk vagy szolgáltatások bemutatására és népszerűsítésére. A terület jól megközelíthető. Bár a tavasz virágzik, szép és illatos, meglepheti Önt a  hűvös időjárás.Áprilisban a  kiállítás során z időjárás gyorsan változik, nem hiába mondják, hogy bolond áprilisi időjárás. Ebben az esetben mindenesetre egy sátorra van szüksége. Olyan kerti sátorra, amely nemcsak megvédi Önt és az árut a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, hanem távolról is látható lessz, és így vonzza a potenciális vásárlókat. A nagy sátorméretnek köszönhetően, elég helyet kínál a sátor. A sátor  acélszerkezete nagyon stabil minőséges acélból van gyártva. Nemcsak a működőképességre, hanem az esztétikára is összpontosítottunk a sátor gyártásánál. A sátor egyrészt az Ön és az áru védelmére szolgál , másrészt reprezentatívnak kell lennie a vásárlók iránt. A konstrukció szilárd de viszont könnyű, ez az ami megkülönbötet minket a versenytársaktól.  A szerkezet külső térfogatát 2 mm-rel csökkentettük, és hozzáadtuk a szerkezet belső falához. Ezt a filozófiát alkalmaztuk az anyagra is, amely a legújabb technológiának köszönhetően nagyon magas sűrűséggel rendelkezik.  A sátorponyvák 100% -osan vízállóak.

A BRIMO árusító sátraival tökéletesen bemutathatja a kínált áruját a kiállításon, ahol sok új kapcsolatot szerezhet az Ön vállalkozásához. A BRIMO sátrak előnyei: vízálló, stabil, kiváló minőségű, kedvező ár.


Megosztani a Facebookon