Blog: Rendezvény sátor

Rendezvény sátor

22.02.2018 · Administrátor

Rendezvénysátrunk nem hiányozhat semmilyen eseményről

Szeretne csapatépítő játékokat szervezni az alkalmazottai számára a munkakapcsolatok  megerősítésére? Az első dolog amit meg kell oldani, a hely kiválasztása. Ha szabadtéri helyet választott, a résztvevők számára  fedett területeket is kell biztosítani. Rendezvénysátrak a megfelelő választás az Ön számára. Különféle versenyfeladatok fedett területet igényelnek a versenyzők számára. A csapatépítő játékok előkészítése időigényes. Az összecsukható rendszernek köszönhetően néhány másodperc alatt szétrakhatja a rendezvénysátrat. Szerszámok nélkül. Sátorcövekekkel kell rögzíteni a sátrat, amelyeket ingyen kap a sátorhoz. A csomag három teli oldalfalat is tartalmaz. Az alumínium rendezvény sátrat a következő méretben vásárolhatja meg: 3x3m-től 4x8m-ig. 25 kg-tól terjed a konstrukciók súlya. Hordozható táskák használatát javasoljuk a sátor könnyebb szállítására. A sátor összehajtott állapotban  könnyen szállítható személygépkocsiban. 


Rendezvénysátor minőséges váza


Az alumínium konstrukcióban biztosan nem fog csalódni. Az alumínium jellemzői a könnyű súly, nagy tartósság. Az alumínium felülete nem rozsdásodik meg. Belső profil vastagsága 1,2<5mm. 

Megfelelő rögzítésnél a szél ellenállása 55 km / óra. Az alumínium higiénikus fém, melyet a gasztronómiában is használhatnak.


Étkezés a rendezvénysátor alatt


Étkezés a rendezvényeken többnyire büfé formájában valósul meg. Rendezvénysátor felépítésével egy nagy fedett helyet teremt, az étkezők számára. A sátrakat kiegészítőkkel összekötheti, így mindenki számára helyet biztosít. Ha már az étkezésnél tartunk, nem feledkezhetünk meg az asztalokról és a székekről. A 152cm, 183cm, 244cm-es asztalok rengeteg helyet biztosítanak minden étkező számára. Az asztalok szétrakása és szállítása egyszerű. Néhány másodpercen belül az asztal  össze van rakva. Egy asztal teherbíróképesség 350 kg.  A székeket 15 másodpercen belül szétrakja. Kényelmesek, könnyűk és kiváló minőségűek. Az összecsukható bútorok felülete nem igényel bonyolult karbantartást. 

A rendezvénysátor a győztes csapat fő nyereménye is lehet. A BRIMO sátrak otthon is használhatók a kertben vagy a teraszon. 


Megosztani a Facebookon