Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Kerti sátor 3x4,5m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 284 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Kerti sátor

  amely Super acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • Az acélszerkezet elején található BRIMO nylon önzáró patent erősebb, mint a szupersátrak BRIMO acél patentja volt korábban. Ugyanakkor garantálja a még könnyebb szétszerelést.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x33x23 cm, 44 kg
 • Sátor alapterülete: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Könnyű szerkezetű, nagy teherbírású, hosszú élettartamú, gyorsan felállítható kerti sátor kitűnő kelléke szabadtéri rendezvényekhez, kerti ünnepségekhez, családi vagy éppen baráti összejövetelekhez, melyet pár perc alatt kényelmesen biztosítani tudunk. Figyelemreméltó helyszínt nyújt a vendégek részére, valamint a frissítők felszolgálására egyaránt. A kerti rendezvények, esküvők színvonalát emeli az elegáns rendezvénysátor, szellős és árnyékos teret biztosít napos időben, védelmet hidegebb idő, netán váratlan eső esetén. Három egész oldalfalának és a cipzárral záródó ajtóval ellátott negyedik falának köszönhetően minden igényt kielégít bármilyen időjárás esetén. A felhasznált kiváló minőségű vízhatlan alapanyagoknak köszönhetően hosszú élettartama alatt megvég az időjárás viszontagságaitól és az UV sugárzástól egyaránt. Elegáns kivitelezése hozzájárul a rendezvények hangulatának és színvonalának emeléséhez.
Könnyebb súlyú és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak trendjével, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső térfogatából csak 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét.
A festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a szétbontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületeb alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy a sátor súlya alacsony marad.
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. BRIMO ponyvákhoz pótalkatrész, árjegyzéket kérésre biztosítunk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.