AKCIÓ -33%

Rendezvénysátor 3x3m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


210 979 HUF Megtakarítás: 69 079 HUF 141 900 HUF Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Rendezvénysátor

  amely super alumínium szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 1–4 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 170, 180, 190, 200 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 150x25x25 cm, 27 kg
 • Fedett terület: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztók számára

 
Minőséges sátra keres, amelyet ultra könnyű hordozni és az Ön igényei szerint van szerkesztve? A sátrak széles választéka nemcsak beltéri, hanem kültéri használatra is alkalmas. Ezt a modellt tetőponyvával, oldalfalakkal és ultra könnyű alumínium szerkezettel árusítjuk.
Négyzetalakú láb gondoskodik a sátor erősségéről és stabilitásáról. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a felhasznált anyagok minőségére. Szükség esetén a sátrat teljesen lezárhatja negyedik oldalfallal amelyet megrendelheti szintén a honlapunkon.
A sátor alkalmas vásárokon történő cég bemutatására, valamint tetőfedésként magánszektorban is. A sátrat könnyű súly jellemzi, amely a legnagyobb plusz. Függetlenül attól, hogy magán- vagy vállalati rendezvényre szükséges a sátor tökéletes védett helyet biztosít. A szerkezet összecsukható. Az elrendezés és az felállítás egyszerű, a 3x3m sátrat egy ember is képes felállítani. A tetőmagasság beállítható 5 magassági szintre.  
Az szerkezetre négyszöglet alakú profilt eloxált alumíniumból használtunk. A fém alkatrészek biztosítják a tökéletes strapabíróságot. Az rendezvénysátor lábai talpakkal vannak felszerelve, amely hozzájárul a sátor jó stabilitásához. Az acélhoz képest az alumínium nem rozsdásodik, és ezzel meghosszabbítja az sátor élettartamát.
A kiváló minőségű poliészter tetőponyva és oldalponyvák 100% -ban vízhatlanok és nyolc színben kaphatók. A ponyva anyag ellenáll a fakulásnak, UV ellenálló. A falak egyszerűen eltávolíthatók, így a sátor megjelenítését változtathatja szükségeinek megfelelően. Az égő nap, a kellemetlen szél vagy az eső már nem lesz meghatározó tényező.
Az rendezvénysátorok sokoldalú felhasználását értékelni fogja. A legjobb minőség / ár arányt kínáljuk Önnek. Az állvány megválasztásakor bármilyen kérdéssel vagy tanáccsal kapcsolatban forduljon hozzánk. Szívesen segítünk a megfelelő sátor kiválasztásában.