AKCIÓ -32%

Sörsátor 3x3m

Ingyen + 8 db cövekek, védőtok. Választható kiegészítők: 3 teli oldalfal

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


134 581 HUF Megtakarítás: 43 681 HUF > 90 900 HUF Ár brutto
 • Sörsátor

  amely szuper acél szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 40km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. Választható kiegészítők: 3 teli oldalfal, tépőzáras rögzítés.
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 207 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 150x25x25 cm, 30 kg
 • Sátor alapterülete: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Füves területen is könnyedén és gyorsan elegáns teret biztosíthat bármilyen rendezvény számára.  Kerti rendezvényekre és összejövetelekre a legalkalmasabb a sörsátor. Parti sátraink heti egyszeri, kétszeri felhasználásra.Több praktikus tulajdonsága miatt is nagyon nagy  népszerűségnek örvend. Stabil váza, erős ponyvája védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, valamint az UV sugárzás ellen is véd. Mutatós és elegáns kelléke lehet az esküvőknek, megfelelő méretű teret biztosítva a frissítők felszolgálásához, valamint a vendégek pihenéséhez egyaránt. Szintén kedvelt tartozéka a cégek bemutatásához, reklámozásához.
A BRIMO rendszer megkönnyíti a sörsátrak felállítását a konstrukció automata kibiztosításának köszönhetően. A 3x3m pavilon sátor összecsukása is nagyon egyszerű: csak könnyen meghúzza maga felé, és a konstrukció kioldódik. Gyorsan és erőlködés nélkül!!! A tető és a falak egész kerülte mentén alkalmazott tépőzár otthoni kényelmet biztosít Önnek.
Nagy sűrűségű, impregnált anyaga nagy szilárdságot és ellenállóképességet nyújt a károsodás ellen. Az UV-védelem a minőségi anyaggal együtt színtartóságot biztosít.
A teljes, harmonika acélkonstrukció minőségi ötvözött acélból készül, ami a pavilon sátor kisebb súlya mellett hosszú élettartamot is biztosít.
A környezetbarát, elektrosztatikus porfesték korrózió- és kopásálló. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.
Szervizt kizárólag a BRIMO pavilon sátrak esetében biztosítunk. A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek! A BRIMO-ponyvák pótelemeinek árjegyzékét kérésre biztosítjuk.