Blog: Vásári árusító sátor

Vásári árusító sátor

29.04.2018 · Administrátor

A vásárok varázslatos helyek, ahol csak úgy pezseg az élet

A vásárok és piacok olyan helyek, amelyek különleges ritmussal ingadoznak. Tele vannak kedves emberekkel, akik nagyszerű termékeket kínálnak. Az áruk nagyon fontosak számukra, és gyakran saját kezűleg vannak gyártják őket. Az eladók egész hétvégén a vásárokon töltik idejüket.

Hozzon létre egy eladási teret, piaci sátorral


Kiválló térre van szüksége?  A piaci sátorral megfelelő teret hozhat létre. A váz kétféle kivitelben rendelhető alumínium vagy acél. A szerkezetek méretei 2x2m-től 4x8m-ig terjednek. Az eladók általában a kisebb méretű sátrakat vásárolják, mivel a bérleti díj m2-enként fizetendő. Hét különböző szín közül választhat. Az acélszerkezet poros festékkel van lefújva, védelmet nyújt a korrózió ellen. A belső profil vastagsága 0,8 <4 mm. Az alumíniumszerkezet könnyebb mint az acélé. Az alumínium korrózióálló. A belső profilok vastagsága 1,2 mm <7 mm.

Megvédik Önt és árukat


A piaci sátrak megvédik Önt és a kínált árut is. A sátrak 100% -osan vízállóak. Erős szél esetén részelgesen lezárhatja a sátrat oldalfalak segítségével. Mindegyik sátor csomagolásában három teljes oldalfal található. Lehetősége van a sátrat teljesen is lezárni, negyedik oldalfal segítségével, amely zippzáros ajtóval rendelkezik. Hagyományos ízletes ételeket és italokat szeretne készíteni a sátorban? Lepje meg a vásárlóít, és hozzon létre egy takart területet a sátor előtt, ahol nyugodtan elfogyaszthatják a finomságokat. Berendezheti a sátrat LIFETIME összecsukható bútorokkal, amelyeket az ajánlatunkban megtlál. Ügyfelei biztosan értékelni fogják a kellemes környezetet, amit számukra hozott létre.


A vásárok nem végződnek napközbe


Ismeri azt a gondot, hogy nincs szabad elektromos foglalat? Ezzel a gondal már többé nem fog találkozni. Kínálatunkban LED lámpa található beépített akkumulátorral. A vezeték nélküli hordozható lámpát mágnes segítségével csatolhatja a sátorhoz. Ha a LED-lámpa teljesítménye pár év utánn csökken, csatlakoztassa a POWER BANK-hoz.

A vásár kapuji már megnyitódtak, itt az idő arra, hogy gyorsan rakja szét a piaci sátrat, hogy propagálhassa a kínált termékeket vagy szolgáltatásokat.

Megosztani a Facebookon