Blog: Szúnyoghálós pavilon

Szúnyoghálós pavilon

23.11.2021 · BRIMO quality manager

A hálós szúnyogfalú horgászsátor alkalmas különféle ünnepségekre, rendezvényekre és nem utolsósorban horgászatra.

Horgászsátor szúnyoghálóval

A kültéri horgászsátor tetője poliészter szövetből készült vízálló, mely ellenáll az UV sugárzásnak és a szennyeződésnek. A szúnyogpavilon váza kiváló minőségű acélból készült porszórt bevonattal vagy alumínium kivitelben is kapható. Horgászatnál a vízfelületek magas páratartalma miatt az alumínium változatot ajánljuk.


Szúnyoghálós pavilon sátor használata

Ha szabadtéri rendezvényt tervez, legyen szó családi grillezésről, esküvőről vagy születésnapi buliról, van egy vendég, akivel nem akarja tönkretenni a bulit: a szúnyogok! 

A szúnyogok gyorsabban elronthatják a szabadtéri akciókat, mint egy váratlan eső. Miért? Mert az esőre legalább előre lehet készülni, felépteni egy party sátra és folytatni a táncot. Legyen egy lépéssel a nem szívesen látott szúnyogvendégek előtt. A meleg nyári estéken nem ideális megoldás a sátrat teli falakkal lezárni, ezért úgy döntöttünk, hogy a BRIMO sátorhoz hálós szúnyogfalakat gyártunk, amelyek megvédik Önt a repülő rovaroktól a rendezvény ideje alatt. A sátor szúnyogháló falai fehérek, széles 5 cm-es tépőzárral vannak rögzítve a sátor tetőponyvájához (a tető teljes kerülete). A sátor bejárata a fal közepén cipzárral van megoldva. A fal felnyitása után egy A-alakú bejáratot kapunk. Falakat könnyedén a sátor lábaihoz köthetjük. A szúnyogfalak vagy ahogy többem ismerjük hálófal nagyon népszerű a horgászok körében. A halászok órákat töltenek a a tópartokon várva a fogást. Mint azt mindannyian tudjuk, a vízparton magas a szúnyogkoncentráció, ami miatt kellemetlenné teheti ezt a csendes sport ill. hobbit. A szúnyoghálós sátor elegendő helyet biztosít a horgásznak és felszerelésének. A sátor méretei 2x2-től 4x8m-ig terjednek. Legnépszerűbb horgászméret 3x3 vagy 3x4,5m, ha több horgász van.

Luxus ünnepség a szúnyogsátor alatt

A szúnyoghálós kerti pavilon felállítására nincs szüksége szerszámokra vagy más eszközökre, és könnyedén elhelyezheti, ahol fedett helyet szeretne. A sátor felállítása után a falak felhelyezése néhány másodperc kérdése. Esküvői fogadásokon, születésnapi bulikon a fehér tetős és fehér hálós falú sátor minden vendég számára nagyszerű benyomást kelt. A sátor könnyen tisztítható, és az összecsukható rendszernek köszönhetően nem foglal sok helyet a tárolás során.
A szúnyogháló falak egyenként is megvásárolhatók a sátor bezárására. A BRIMO sátrak 3 teloldalfallal is megrendelhető.


Megosztani a Facebookon