Blog: Orvosi sátor, mintavétel

Orvosi sátor, mintavétel

08.10.2021 · BRIMO quality manager

Betegek koronavírus-tesztelése orvosi sátor alatt

Orvosi sátor COVID-19 mintavételre

 

Az ősz beköszöntével a COVID-19 ismét megállíthatatlanul terjedni kezdett. Az állam a jelenlegi helyzet alapján elkezdte az egyes kerületeket különböző színekre osztani. A rosszabb körzetekben a kórházi látogatások feltétele a negatív antigén vagy PCR-teszt. Országszerte a kórházak orvosi sátrat állítottak fel, hogy teszteljék a betegeket, mielőtt belépnének a kórházba. Ebben a nehéz helyzetben ez a legjobb intézkedés, és a betegség átvitelének hatékonysága is minimális. A vírus korai felismerése lehetőséget ad a betegeknek, hogy különösebb nehézség nélkül legyőzzék a kovidot. A BRIMO összecsukható sátrak nagyszerű lehetőséget kínálnak a mintavételre anélkül, hogy be kellene menniük a kórházba, ahol fertőzésveszélynek tehetik ki a személyzetet.

Szűrő orvosi sátor, mint mintavétel hely

A Szlovák Köztársaságban a covid automat szó életünk részévé vált. Az ország felosztása miatt minden egyes szolgáltatásnak, szálláshelynek és egyéb intézménynek rendezni kellett, hogy milyen üzemmódban működjenek tovább. Legyen az alap, oltott, vagy tesztelt. A leggyakrabban választott kezelési rend  a beoltott , tesztelt vagy legyőzött covid. Ebben a módban működő műveletekhez a kliensek valamelyik dokumentuma szükséges, azaz teszt, QR kód vagy a leküzdés igazolása. A mintavétel sátrakat mobil gyűjtőpontként is használják. Előnyük a gyors elrendezés és a praktikus használat. A sátor bármely oldalról zárható, így kiküszöbölhető a vírus terjedése. Az egészségügyi és adminisztratív dolgozók a sátorban védve vannak a rossz időjárástól. Megfizethető megoldás, és az egyik legjobb és legegyszerűbb mintavétel biztosítására.

A COVID-19 delta-változatának gyors terjedése miatt azt feltételezzük, hogy egészségügyi rendszerünk is hasonlóan feszültség alá kerül, mint a járvány második hulláma idején. Az összecsukható sátrak növelhetik az egészségügyi szakemberek és az orvosok biztonságát. Azonnal több mint ezer sátor áll rendelkezésre különböző méretekben és színekben. 

Megosztani a Facebookon