Blog: Sátortető

Sátortető

10.04.2018 · Administrátor

A cél, hogy mindenki szárazon maradjon

A sátor tetőszerkezetet szétrakhatja kertjében vagy teraszon is. Kiválló helyet hoz létre, ahol Ön és családtagjai sok időt töltenek a nyár folyamán.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sátor tetőszerkezet

A választás Önön múlik. Vásárlás előtt meg kell vizsgálnia, hogy milyen célra szeretné használni a sátor tetőszerkezetet. Azt hogy milyen gyakran szeretné használni a sátrat szintén fontos tudni. A sátrak összerakásra és szétrakásra voltak tervezve. Nem ajánljuk, hogy asátrakat állandó tetőfedésként használják. A sátrakat kétféle fémből gyártjuk alumíniumból és acélból. Ha a sátrat rendszeresen szeretné használni, alumínium szerkezetűt javasoljuk megvásárolni . Az alumíniu sátor méretei 3x3m -től 4x8m-ig rendelhető. Az ollószerkezet kiváló minőségű, hexagon alakú lábak  BRIMO automatikus biztonsági patenttal vannak ellátva. 
Tető magasságszabályozás is lehetséges: 175, 185, 195, 205, 215cm. A ponyvák 100% -osan vízállóak. Nagyon tartós poliészter szálból vannak szőve. Ezek poliuretán impregnált bevonattal rendelkeznek. A vászon színét hét színbő választhatja ki.

Gyors, hatékony, egyszerű

Igen, másodperceken belül létrehozhat takart menedékhelyet. Az ollórendszernek köszönhetően nem lesz szükség a szerszámra. Az sátor tetőszerkezet is kényelmesen szállítható, és összecsukott állapotban akár személygépkocsiban is kényelmesen szállíthatja . Hol használhatom a sátor tetőszerkezetet? Bárhol, ott ahol védett menedéket kell létrehozni. Az ügyfelek is használják a menedéket, mint úszómedence takarót, fedett parkolót, értékesítési sátrat vásárokon, piacokon. A sátrak minősége kiváló, a szélellenállóság 70 km / ó-ig, megfelelő rögzítésnél.

Hogyan kell megfelelően tárolni sátrat

Amint már említettük, a sátrakat szétrakásra és összerakásra tervezték. Szezon utánn tárolni kell a sátrát, hogy nekárosodjon meg kint, rossz időjárás esetében. Tárolás előtt mossa meg a sátrat tiszta vízzel és enyhe mosószerrel. Ne használjon agresszív kémiai tisztítószereket vagy fehérítőket, mert  kmegárosíthatják a ponyvát. A mosás után alaposan szárítsa meg a sátrat. Nem ajánljuk a ponyvát az vázzal együtt tárolni. Tárolja a sátrat száraz, sötét helyen.
Megosztani a Facebookon