Blog: Promóciós parti sátor

Promóciós parti sátor

31.03.2018 · Administrátor

Adja meg a termékei és szolgáltatásai számára, hogy tündököljenek a rivaldafényben

A piacokon, vásárokon azért vesznek részt a kiállítók, hogy mutássak be a cégüket vagy az árukat. A legfontosabb amit meg kell tennie az az, hogy felhívja a figyelmet. Öszpontosítania kell minden fotnto kis részletre, hogy a legjobb fényben prezentálja cégét. 

Egy szilárd acél reklám party sátor kiválló teret teremt. A reklám sátornak köszönhetően a vállalkozás bemutatása minden bizonnyal sikeres lesz. Jól ismeri, amikor készül prezentációra, mennyi időbe telik. Az ollórendszernek köszönhetően a sátor néhány másodpercen belül szerszám használata nélkül fel van állítva. A sátrak vázai úgy voltak tervezve, hogy gyorsan és praktikusan lehessen őket szétrakni. A sátrak szerkezetei porfestékes bevonattal rendelkeznek, ellenállnak a korróziónak. A promo party sátraknak köszönhetően biztonságos, nagy, takart területet tud létrehozni pár másodpercen belül.  A ponyva 100% -osan vízálló. Az oldalponyvákat az Ön elvárásainak megfelelően illesztheti a sátorra, tépőzárak segítségével. A sátor teljesen vagy részlegesen lezárható. A reklám party sátrak tökéletesek a cég bemutatására, vagy az árulásra is szolgálhatnak. 


A reklám párty sátor maga is bemutathatja az üzleti tevékenységét, kérdezdi  hogyan


Brimo szolgáltatásokat is nyújt. Ezek nyomtatási szolgáltatások. A sátor színét hozzáillesztheti a cég színeihez. Mutassa be magát egyedi és eredeti sátorral. A nyomtatást kétféleképpen lehet elvégezni. Az első módszer a szublimációs nyomtatás. Ez a nyomtatás igényesebb, mert a sátor ponyva egész felületére nyomtatunk, csak utánna van a sátor megvarva. A szublimációs nyomtatásnak az elkészítése 2/3 hétig tart. Ezzel a módszerrel csakis a alumínium sátrakat nyomtatjuk. 
A nyomtatás következő módja a vasalási technika. A kevésbé bonyolult logókhoz, feliratokra használják. A  fóliát közvetlenül a sátorszövetre vasalják. Ennek a módszernek a nyomtatási ideje 2/3 munkanap, az ár a nyomtatás nagyságától  függ.

Minnél több embert szólítson meg. A reklám party sátrak tökéletes reklámeszközként szolgálhat. A promo party sátrat az elképzelése szerint elkészíthetjük.

Megosztani a Facebookon