Blog: Promo sátor

Promo sátor

14.03.2018 · Administrátor

Tartós és mutatós helyszín a munkája számára

A promo sátor tökéletesen bemutatja a vállalkozását, áruját. A kiváló minőségű és könnyen szétrakható sátor segítségével, rövid időn belül létrehozhat takart helyet a cég bemutatására.

Az alap a tökéletes elrendezés 

A tökéletes hely kialakítása a márka vagy vállalkozás bemutatására sok időt igényel. Az ollósrendszernek köszönhetően a sátrat gyorsa felépítheti, időt nyer és nyugodtan berendezheti a sátrat, elkészítheti a szórólapokat, reklámcikkeket. Az ügyfelek számára tökéletes helyet hoz létre a promo sátorban. A promo sátor ponyvái vízálló anyagból készülnek, nem kell aggódnia a rossz időjárás miatt. A promo sátrat oldalfalakkal részben vagy teljesen lezárhatja. Ez intim helyet teremt az üzleti beszélgetésekhez. A sátor negyedik oldalfala minden színben és méretben kapható. A negyedik oldalfal zpipzáros ajtóval rendelkezik. A sátorcsomag tartalmaz egy tetőponyvát, három teljes oldalfalat, sátor konstrukciót, sátorcövekeket.

Gyorsan és hatékonyan

Az ollórendszernek köszönhetően a sátrat szerszámok nélkül egy percen belül felépítheti. Az acélszerkezet felülete porbevonattal van bevonva, így a fém védve van hogy nerozsdásodjon. A belső profilok vastagságának növelésével megerősítettük a sátrak szerkezetét. Az alumínium szerkezetek a legmagasabb minőséget nyújtják ügyfeleinknek. Az alumínium váz súlya kisebb mint az acélé.

Egy jó reklám sokat csinál

Szeretne különleges promo sátrat rendelni? A sátrakra való nyomtatása, rendkívül bemutatja Önt. Nyomtatást készítünk Ön elképzelése szerint. A nyomtatást kétféleképpen végezzük. Az első módszer a vasalási technika. Ez a technika egyszerűbb logó, felirat nyomtatására alkalmas. A gazdag színskála alapján kiválaszthatja a logó, felirat színét. A nyomtatási idő  vasalási technikával 2/3 mukanap. A második módszer a szublimációs nyomtatás. Szublimációval nyomhatunk az egész ponyva felületére logót, témaképet, képet . A nyomtatási idő szublimációs technikával 2/3 hét.

A promo sátrak mindennapos használatra készültek. Rendeljen egy sátrat eredeti nyomtatással és szólítsa meg a tömegben lévő embereket. 
Megosztani a Facebookon