Blog: Pop up pavilon

Pop up pavilon

12.11.2020 · Administrátor

A Brimo sátrak kényelmet nyújtanak minden évszakban.

A kerti párti megszervezése részletes tervezést igényel. Hétvégén a családdal vagy a barátokkal való kikapcsolódás új erőt és energiát ad az elkövetkező munka hétbe.

Finom ételek, frissítő italok és zene egészítik ki a csodálatos hangulatot. A barátaival való beszélgetés mellett nem gondol a mindennapi gondokra. Egy kerti párti megtervezése ijesztő kihívást jelenthet. Szabadban történő kerti párti megszervezése a következő lépéseknek köszönhetően sokkal könnyebb lesz.

   

1. Vendéglista

A vendégek száma az egyik legfontosabb infó az ünneplés megtervezésekor. Ezért meg kell fontolnia, hogy kisebb vagy nagy bulit tervez-e. Minél több embert hív meg, annál több helyre lesz szüksége. Természetesen, több ételt és üdítőt kell készíteni.


 

2. Kínált menü

Részeletesen át kell gondolni milyen ételeket szeretne készíteni. Mint ahogy tudjuk minden egyes étel elkészítése több időt is igénybe vehet. Az étel mennyisége a vendégek számától függ. Átlagban minden vendégre 2 étel adagot kell számítani kb egy 5-6 órás párti szervezésekor. Nem történhet meg az, hogy a vendég aki később kívánja fogyasztani az ételt, hogy már nem jut neki.

3. Tökéletes időzítés

Kerti partit nemcsak nyáron, hanem télen is szervezhet. Minden évszaknak megvan a varázsa. Az időjárás azonban fontos tényző, amely befolyásolhatja az ünnepséget. Mivel mi magunk sem tudjuk befolyásolni az időjárást, javasoljuk, hogy tegyen óvintézkedéseket. A pop up pavilon gondoskodik arról, hogy az ünneplés rossz időben is sikeres legyen. Három teli oldalfal használatával zárt sátor jön létre, és vendégeinek nem kell beköltözniük a házba. A pavilon mérete a vendégek számától és a fedett terület igényétől függően választható. Külömböző pavilon méretek állnak rendelkezésre 2x2m től egészen 4x8m-ig.

4. Dekorációk a tökéletes hangulat érdekében

Helyezzen nagy lámpásokat a földre vagy a fa ágaira is kis kötelekre felkötheti. A pop up pavilont  is feldíszítheti. A tér teljesen más dimenziót kap, és kellemes benyomást tesz vendégeire. Sátrat színes lufikkal, selymesen hulló függönyökkel vagy szárított virágokkal is dekorálhatja. Helyezzen kényelmes párnákat és takarókat a sátorba a kellemes és kényelmes ülés érdekében.

Megosztani a Facebookon