Blog: Pergolák vs. Összecsukható pavilonok

Pergolák vs. Összecsukható pavilonok

04.03.2021 · Administrátor

A piac számos alternatívát kínál a terasz tetőfedésére

Épített terasztetők


A háztulajdonosok gyakran határozatlanok, amikor a megfelelő terasztető létrehozásán gondolkodgnak. A terasz tetőfedésének okai különbözőek. A tetőnek köszönhetően több héttel meghosszabbíthatja a nyári szezont a kertben.


Az összecsukható pavilon gyors és hatékony választás védett pihenőhely kialakítására a kertben. A fa vagy épített pergolákat gyakran a party sátrak helyettesítik. Az egyedi pergola építése néhány hétig tart, ellentétben egy összecsukható pavilonnal, amelyet egy perc alatt felépíthet. A pavilon méretét és színét széles kínálatunkból választhatja ki. 8 méret, 8 szín és 6 modell áll rendelkezésre. A pergolák rögzített szerkezetek, amelyeket nem lehet más helyre átvinni - ami végül hátrányos helyzetbe hozza őket. Az ollós szerkezetű pavilonokat könnyű szállítani, felhasználhatóságuk sokrétű.


Étkezés egy összecsukható pavilon alatt


Az étkezés a ház kertjében vagy teraszán több család hagyományává vált. Ismer jobb helyet születésnapi parti vagy baráti összejövetel megrendezésére, mint a kerted? Nem hiszem. Összecsukható pavilonok felállíthatók a teraszon, az udvaron, a kertben, bárhol ott ahol elegendő hely van. A pavilon már felépített állapotban történő áthelyezése sem jelent gondot. Kiváló minőségű poliészter szövetek PVC réteggel védelmet nyújtanak eső, szél és forró nap ellen. A már említett PVC rétegnek köszönhetően ideális árnyék lesz a pavilon alatt, amelyet értékelni fogja különösen a forró nyári napokban.
A pavilon használhatósága nyáron és télen


Ha korábban azt gondolta, hogy kerti pártit csak a nyári napokon lehet szervezni, akkor téved. Az összecsukható pavilonokat teljesen lezárhatja a negyedik oldalfal segítségével, tökéletes fedett/zárt teret hoz létre. Az alap csomagolás három teli oldalfalat tartalmaz. A sátor bejáratát a negyedik fal biztosítja, amelyen ajtó és ablak található. Hideg időben gázzal vagy elektromos melegítővel kifűtheti a sátrat. A sátrak karbantartás nem igényel hosszadalmas folyamatokat. Egyszerű víz vagy enyhe tisztítószer elegendő a tisztításra.


Nem számít, melyik modellt, színt vagy méretet választja -minden pavilon gyönyörűen kiemelkedik a kertjében.

Megosztani a Facebookon