Blog: Parti sátor ünnepségekre

Parti sátor ünnepségekre

15.03.2018 · Administrátor

Bármilyen évfordulónak kijár a figyelem

Az ünneplés időpontja már közeledik, és még mindig nem tudja, hol szervezi meg az ünnepséget? Mit szólna ahoz, ha az ünnepséget a kertjében szervezné meg. A BRIMO márkájú party sátrak egy egyszerű, gyors és praktikus megoldás az udvaron beltéri tér kialakítására. A party sátorral tökéletes környezetet teremt, a jubileum ünneplésére. A party sátor közvetlen közelében egy másik sátrat szétrakhat, amely majd praktikus raktárként szolgál. A sátrat lezárhatja negyedik oldalfal segítségével, amely ajtóval rendelkezik. Értékelni fogja ezt az ötletet, nem fog kelleni a házba futni, minden kéznél lessz.

A party sátor vásárlása előtt meg kell gondolni, milyen nagy ünnepséget akar szervezni. Hány vendéget szeretne meghívni. Biztosan nem akarna olyan helyzetbe kerülni, hogy a vendégeknek nem lenne elég helyük. Az acélszerkezetű sátrak a következő méretekben kaphatók: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m. A sátrak hét színben rendelhetők. A sátor színét a díszítéshez vagy a környezethez illesztheti. A 100% -os vízálló ponyváknak köszönhetően a party sátrak védelmet nyújtanak az ünnepség alatt.
Ön és a vendégei védve lesznek a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.  
Este, amikor az időjárás lehűl, részben vagy teljesen lezárhatja a sátrat az oldalsó falakkal. Ne féljen a hidegtől. A gázmelegítők kellemes sugárzó hőt biztosítanak, így továbbra is élvezhetik az ünnepséget.

Az acélszerkezetek porfestékes bevonattal rendelkezik, amely megvédi az acélt a korróziótól. 
A konstrukció szilárd,  50 km / óra szélsebességig kibír. A sátrak összecsukott állapotban könnyen hordzhatók hordtáskában.  A sátorhoz ingyen sátorcövekeket kap. Ha beton téren szeretné a satrat szétrakni, rögzítésként, nehezékzsákokat használjon. A nehezékzsákok homokkal vagy kavicsokkal tölthetők, töltött állapotban 14kg a súlyuk. Tépőzár segítségével rögzítheti a sátor vázához. 

A BRIMO party sátraknak köszönhetően felejthetetlen pillanatokat tölthet szeretteivel együtt egy tető alatt. 
Megosztani a Facebookon