Blog: Összecsukható sátor a filmszemélyzet számára

Összecsukható sátor a filmszemélyzet számára

27.03.2018 · Administrátor

Praktikus helyszín a kellemes munkához

A filmszemélyzet munkájuk során gyakran rossz időjárással szembesül. Nagy időjárási ingadozásoknak vannak kitéve. Ilyen helyzetekben védelmet kell nyújtaniuk a berendezés és az elektronika számára. A filmszemélyzet berendezésének  az értéke több ezer euró. Ezért nemmindeggy hogy milyen fajta sátort választ. Az ár megegyezik a minőséggel. A BRIMO különböző összecsukható sátrakat kínál a legmagasabb minőségben. Az ollós sátrak alumíniumszerkezettel a legjobbak a kínálatunkban.


A legminőségesebb az alumínium szerkezetAz alumínium legalapvetőbb tulajdonságai a könnyű súly és az anyag rendkívüli erőssége. A Brimo összecsukható sátrakat filmszemélyzet számára úgy tervezték, hogy egy személy  szerszámok nélkül könnyen szétrakhatja. A szélellenállóság akár 70 km / óra. Sátrak három teljes oldalfalat tartalmaznak, ami lehetővé teszi a sátor részleges bezárását. Ha teljesen be szeretné zárni a sátrat, lehetősége van egy negyedik oldalfal megvásárlására. A sátorponyvák 100% -os vízállóak. A sátrak a következő méretekben készülnek: 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8.

Filmszemélyzet a munkája során egész hetekig dolgozik egy helyen. Ez azt jelenti, hogy kénytelenek aludni a sátrakban. Hideg napokban az alvás a sátorban elképzelhetetlennek tűnhet. A Brimo gázmelegítőket is kínál, amelyek lehetővé teszik a sátor kifűtését a kívánt hőmérsékletre. Kínálatunkban különböző fűtőberendezések állank rendelkezésre. A melegítők kezelése egyszerű. A gázmelegítők kerekekkel vannak felszerelve, így a szállításuk is kényelmes.

Gondoskodunk a sátor berendezéséről is. Kényelmet biztosítunk a LIFETIME összecsukható brenedezéssel. A 152/183/244 cm hosszúságú összecsukható asztalok könnyűek, hordozhatók és nem utolsó sorban a minőségesek. Az asztali felülete kiváló minőségű UV-stabilizált polietilénből (HDPE) készült a váza pedig acélból. Az asztalok ellenállnak az időjárás ingadozásnak. A nap hatása alatt nem változtatják meg színüket és ellenállásukat. Az asztal teherbírósága akár 350 kg lehet. Kínálatunkban összecsukható  padokat, székeket azonos minőségben találhat.

Az alumínium összecsukható sátor a BRIMO legminőségesebb sátora. A sátor magán de professzionális használatra is alkalmas.
Megosztani a Facebookon