Blog: Összecsukható árusító sátor

Összecsukható árusító sátor

12.12.2017 · Administrátor

Összecsukás/felállítás 30mp alatt, kiváló minőség és stabilitás. Vízálló, kedvező ár

A árusító sátorral történő árusítás az értékesítési promóció és a reklámozás hatékony módszere. Árnyékot és eső elleni védelmet biztosít a piactereken, nemzetközi vásárokon, kiállításokon, kulturális és társadalmi rendezvényeken kínált árunak. 
A speciálisan tervezett harmonika váznak köszönhetően a sátrat 30 másodperc alatt felállíthatjuk, valamit összecsukhatjuk, ehhez nincs szükség semmilyen külön technikára, vagy másik ember segítségére.  A könnyű fémváz erős és masszív, egyenetlen talajon is stabilan áll. A váz magas teherbírású, a mechanikai terhelésnek ellenálló anyagból készült. Összecsukott állapotban a sátor könnyen szállítható és kis helyen elfér.

A sátor védelmet nyújt az eső, szél és az UV sugárzás ellen.
Az árusító sátor elegendő teret  biztosít az áru kiállítására, illetve a szükséges raktárkészlet tárolásához is. A belső tér elég magas és tágas a kényelmes kiszolgálásra, és a vásárlók számára is.

A gyorsan felállítható sátrak színét hozzá igazíthatja a cége színeihez, illetve a kínált termékekhez egyaránt. Sátraink ismérve a magas minőség és a váz illetve a ponyva hosszú élettartama.

Az összecsukható rendszernek köszönhetően a sátor szétrakása gyerekjáték. A BRIMO rendszer lehetővé teszi a szerkezet egyszerű összecsukását. Az összerakáshoz nem szükséges semmien eszköz. A könnyű alumínium váz nagyon minőséges és stabil ha nem egyenes talajon is van szétrakva. A felhasznált anyagokat tartósságuk és robusztusságuk jellemzi. A konstrukció fő jellemzője a silárdság is. A szerkezet vastagsága 0,8 (heart) mm. Szél ellenállás 40 km /ó-ig. Ha sátrat jobban szeretné rögzíteni, ajánlatba kínáljuk a nehezékzsákokat. A sátorhoz ingyen sátorcövekeket kap. A nehezézsákokat a tartozékokban találhatja a honlapunkon.

Az összecsukható elárusító sátrak könnyen szálíthatók és nem igényelnek sok helyet. Az elárusító sátor védelmet nyujt eső, UV sugárzás, szél esetében. Lehetőséget nyújt az áruk látható elhelyezésére, a sátrat egyszerűen tárolhatja. A sátor magasságnak köszönhetően az elárusítók kényelmesen mozoghatnak. Az elárusító sátrat az üzlet színéhez vagy az eladott áruk típusához igazíthatja. A mi sátraink minőségesek, a ponyvák és a vázuk is hoszzú éltetartalommal rendelkeznek, a gyakori használatuk ellenére is. 

Acél vagy alumínium vázat választhat. A BRIMO sátrak vásárlásánál 5 év garaciót kap. A pótalkatrészek az első 2 évben INGYEN kaphatóak. Ez azt jelenty, hogy bármikor hozzánk fordulhat a pótalkatrészek szerzése esetében. Bizonyítékként számlára, ügyfélszámra lessz szükségünk, vagy elég ha  a sátorról fotót küld  e-mailben.  Örömmel segítünk  Önek.


Megosztani a Facebookon