AKCIÓ -30%

Árusító sátor

A sátorhoz INGYEN adunk 3 teli oldalfalat és 8 darab sátorcöveket és védő tok!

A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek!

A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


70 000 HUF Ár brutto 100 000 HUF Megtakarítás: 30 000 HUF

Paraméterek

  • A szuper alumínium sátrakat rendszeres használásra tervezték 40 km / ó szélsebességig, megfelelő rögzítésnél!
  • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
  • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
  • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
  • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,8–4 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
  • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 170, 180, 190, 200 cm
  • Méretei összecsukott állapotban: 150x25x25 cm, 17 kg
  • Fedett terület: 195cm x 195cm
  • 5 év jótállás a fogyasztók számára
 
Az ultra könnyű alumínium sátrak műanyag alkatrészek nélküli alumíniumból készültek. A legnagyobb előny amit az ultra könnyű alumínium sátor kínál az alacsony súly és a harmonika szerkezet. Az összecsukott szerkezet lehetővé teszi a sátor könnyű tárolását és szállítását, és kényelmesen szállíthatják az autó csomagtartójában is.
A praktikus árusító sátor felhasználható belső vagy külső kiállítási területeken. Kiválaszthatja a sátor megjelenését és színét kívánsága szerint. A 2x2m-es méretet különösen a kereskedők vásárolják a piacokra, vásárokra stb. Minden megvásárolt sátorhoz ingyen adunk sátorcövekeket a rögzítésre.
A szerkezetek csavarozott csatlakozókkal vanak összeállítva. Az alumínium tulajdonságai: könnyű, nem mágneses, rozsdamentes. A sátrat felállítja szerszámok használata nélkül pár percen belül. A teleszkópos lábaknak köszönhetően a mennyezet magassága szükség szerint beállítható.  
A ponyvák kiváló minőségű poliészter anyagból vannak szőve. A vászon belső oldala PVC-bevonattal van dúsítva, amely 100% -ban vízhatlanná teszi az anyagot. A ponyva méretét pontosan a szerkezethez van igazítva. Nem alakulnak ki fodrok, a ponyva szorosan megvan feszítve a szerkezeten. Az árusító sátrak különböző színben kaphatók.
A BRIMO sátor szervízt kínál ügyfeleinek. A sátor megvásárlása óta eltelt első két évben ingyenes alkatrészeket biztosítunk 3000 HUF értékig. Elég ha küld egy fényképet a sérült alkatrészről a vásárlás igazolásával, és mi elküldjük Önnek az alkatrészt. A csavarozott szerkezetnek köszönhetően az alkatrészek csere egyszerű. A sátor váza rozsdamentes mivel alumíniumból van gyártva. Nem szükséges a festékbevonat.
A ponyvák karbantartása egyszerű. Nem ajánljuk a ponyvákat agresszív tisztítószerkkel mosni. Elegendő tiszta víz enyhe mosószerrel. Tárolás előtt hagyja kiszáradni a ponyvákat A sátrakat száraz, sötét helyen tárolja, ideális esetben a ház pincéjében.