Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Árusító sátor 2x2m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


Kiárusítás 196 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Árusító sátor

  amely super alumínium szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,9–3 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x25x25 cm, 22 kg
 • Fedett terület: 195cm x 195cm (3,8 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztók számára

 
Az ultra könnyű alumínium sátrak műanyag alkatrészek nélküli alumíniumból készültek. A legnagyobb előny amit az ultra könnyű alumínium sátor kínál az alacsony súly és a harmonika szerkezet. Az összecsukott szerkezet lehetővé teszi a sátor könnyű tárolását és szállítását, és kényelmesen szállíthatják az autó csomagtartójában is.
A praktikus árusító sátor felhasználható belső vagy külső kiállítási területeken. Kiválaszthatja a sátor megjelenését és színét kívánsága szerint. A 2x2m-es méretet különösen a kereskedők vásárolják a piacokra, vásárokra stb. Minden megvásárolt sátorhoz ingyen adunk sátorcövekeket a rögzítésre.
A szerkezetek csavarozott csatlakozókkal vanak összeállítva. Az alumínium tulajdonságai: könnyű, nem mágneses, rozsdamentes. A sátrat felállítja szerszámok használata nélkül pár percen belül. A teleszkópos lábaknak köszönhetően a mennyezet magassága szükség szerint beállítható.  
A ponyvák kiváló minőségű poliészter anyagból vannak szőve. A vászon belső oldala PVC-bevonattal van dúsítva, amely 100% -ban vízhatlanná teszi az anyagot. A ponyva méretét pontosan a szerkezethez van igazítva. Nem alakulnak ki fodrok, a ponyva szorosan megvan feszítve a szerkezeten. Az árusító sátrak különböző színben kaphatók.
A BRIMO sátor szervízt kínál ügyfeleinek. A sátor megvásárlása óta eltelt első két évben ingyenes alkatrészeket biztosítunk 3000 HUF értékig. Elég ha küld egy fényképet a sérült alkatrészről a vásárlás igazolásával, és mi elküldjük Önnek az alkatrészt. A csavarozott szerkezetnek köszönhetően az alkatrészek csere egyszerű. A sátor váza rozsdamentes mivel alumíniumból van gyártva. Nem szükséges a festékbevonat.
A ponyvák karbantartása egyszerű. Nem ajánljuk a ponyvákat agresszív tisztítószerkkel mosni. Elegendő tiszta víz enyhe mosószerrel. Tárolás előtt hagyja kiszáradni a ponyvákat A sátrakat száraz, sötét helyen tárolja, ideális esetben a ház pincéjében.