Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Összecsukható pavilon 3x6m

Ingyen:3db teli oldalfal, 12 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 339 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Összecsukható pavilon

  amely Super acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • Az acélszerkezet elején található BRIMO nylon önzáró patent erősebb, mint a szupersátrak BRIMO acél patentja volt korábban. Ugyanakkor garantálja a még könnyebb szétszerelést.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x40x23cm, 56kg
 • Sátor alapterülete: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Az Super 6x3 sátor épp nagy méretének köszönhetően közkedvelt az árusok körében. A méretei lehetővé teszik a piacokon, vásárokban, hogy nagy mennyiségű, különböző termékkel, nagy helyen legyen az árus jelen, így fokozottan felkeltve a vásárlók érdeklődését. Az árusítósátor nagy stabilitással rendelkezik nemcsak 6 lábának, hanem acélszerkezetének is köszönhetően, mely csúcsminőségű acélból készült, mely könnyű de kitűnő teherbírással rendelkezik. Gyártási technológiájának köszönhetően stabilabb és erősebb a piacon fellelhető többi hasonló kategóriájú sátorhoz képest, beleértve a mi Super sátrainkat is. Az Super sátrak a luxus érzetét keltik a vásárlókban, már messziről felkeltik az érdeklődést. A gyártás folyamán különös hangsúlyt fektetünk a minőség mellett a dizájnra is, mert a sátrak ne csak szolgáljanak minket, de szemet gyönyörködtető látványt is kell hogy nyújtsanak.
Könnyebb súlyú és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak trendjével, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső térfogatából csak 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. BRIMO ponyvákhoz pótalkatrész, árjegyzéket kérésre biztosítunk.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületeb alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy a Összecsukható pavilon súlya alacsony marad.
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
A festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a szétbontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.