Blog: Moto sátor

Moto sátor

25.03.2018 · Administrátor

Amikor az adrenalin és a szenvedély találkozik a pályán

A mi alapvető gondolatunk az volt, hogy egy olyan sátrat hozzunk létre, amely könnyű, praktikus, és gyorsan szétrakható. Brimo moto sátrakat könnyen szállíthatja. Összecsukott állapotban belefér a személyautóba
Moto sátor védelmet nyújt az autó számára
Részt vesz különböző tunning vagy autóversenyeken, és még mindig nemoldotta meg a dilemmát arról, hogyan védje meg az autóját rossz időjárás esetén? A BRIMO sátrak vásárlásaa legjob megoldás az Ön számára. A moto sátor szétrakása nem tart többet mint egy percet. A Moto sátor kiváló védelmet nyújt az autó számára. Oldalfalakkal teljesen lezárhatja a sátrat. Hasonló jellegű rendezvények egész hétvégét tartanak. Ha nem akarja elhagyni a parkoló helyét a szállás miatt, közvetlen a moto sátor mellé szétrakhat még egy sátrat, amelyben töltheti az éjszakát. 
Lakó moto sátor
A lakó moto sátrat berendezheti összecsukható LIFETIME márkájú bútorral. Az öszecsukható asztal kiváló minőségű anyagokból készül. Az asztal szerkezete szilárd acélból van szerkesztve, sötétszürke bevonattal rendelkezik, amely megvédi a fémet a korróziótól. Az asztal teherbírása 350kg. Az összecsukható asztalok ne fakulnak ki a használatuk során. 
Moto sátor az ,,autó színeiben,,
Szereted a tökéletességet és a harmóniát? Nyomtasson a sátorjára logót, feliratot vagy témaképet, igazítsa a sátor színét az autó színéhez. A brimo cég sátrak nyomtatásával is foglalkozik. A nyomtatás kétféle módon valósulhat meg. Az első a szublimációs technika. Szublimációs technikával az egész sátor felületére tudunk nyomtatni képeket, logókat, feliratokat. Minőséget garantálunk. Szublimációs technikával csakis az alumínium sátrakra nyomtatunk. A második lehetőség a vasalási technika. Kevésbé bonyolult logók, feliratok nyomtatásánal alkalmas ez a technika. Küldjön nekünk tervet az elképzelése szerint a következő változatban (.eps, .ai, .cdr, pdf vektoroban ). Árajánlatot készítünk a nyomtatásról. Rendeljen egy eredeti motot sátrat az autója színében.

Egy ilyen rendezvény sem létezhet a csúcsminőségű moto sátraink nélkül. A Brimo moto sátrak jó lehetőséget nyújtanak négykerekű szerelmeik bemutatására. 
Megosztani a Facebookon