Blog: Minőségi harmonika sátor

Minőségi harmonika sátor

26.12.2018 · Administrátor

Harmonika sátor sokrétű felhasználásra. Könnyen hordozható és felállítható, pillanatok alatt kész. Többféle szín és méret minden alkalomra.

A harmonika sátor egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A piacon megtalálhatók minőségi és kevésbé jó minőségű sátrak. Legnagyobb előnyük a könnyű és gyors  felállítás és lebontás, alacsony súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatóak és tárolhatóak. A sátor felállítását könnyedén megoldja egyetlen ember. A harmonika sátor nagyon széles körűen alkalmazható, pl. mint kerti sátor, árusító sátor, autó vagy motorkerékpár tárolásához és még sorolhatnánk. Választható színek: fehér, bézs, narancssárga, piros, kék, zöld és fekete. Választható méretek:  2x2 m, 2x3 m, 3x3 m, 3x4,5 m és 3x6 m.  A kitűnő minőségű, erős OXFORD szövet a PVC illetve PU bevonatnak köszönhetően (típustól függően) teljes védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.


Harmonika sátraink két különféle vázzal kaphatók. A közkedvelt acélvázas sátor a legkelendőbb termékünk. Az igényesebb vásárlóink számára az alumínium vázas hexagon sátrainkat ajánljuk - legmagasabb, profi minőség elérhető áron.  Mindegyik sátor váza ún. harmonikaváz, ami annyit jelent, hogy könnyen szétnyitható, erős, viszont könnyű kezelni, akár egy személy is pillanatok alatt megoldja a felállítást, lebontást. Megfelelő rögzítésnél nem okoz problémát az erősebb szél sem -  típustól függően akár 40-70 km/óra szélerősségig.


A harmonika sátor előnyei 


  • gyors felállítás és lebontás
  • könnyű váz,  könnyen hordozhatóak és tárolhatóak
  • széles szín- és méretválaszték
  • acél és alumínium váz
  • vízálló OXFORD ponyva biztosítja a védelmet az zord időjárás esetén is
  • a PVC illetve PU réteg (a sátor típusától függ) teljes vízállóságot biztosít
  • egész kerületen tépőzáras rögzítés 
  • 5 éves jótállás a vázra
  • sátor cövekek ingyen a sátorhoz


A sátor felállítása és rögzítése


A harmonika sátrakra jellemző a nagyon könnyű manipuláció. A felállítást és lebontást pillanatok alatt megoldja egy személy is. Nincs szükség semmiféle szerszámra, vagy különösebb technikai adottságra. Akár nők is aggodalmaskodás nélkül nekiállhatnak.

A tetőponyvát első alkalommal fel kell helyezni a vázra, de lebontásnál rajta lehet hagyni, így a további használat sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Amennyiben a sátrat teljesen le szeretné zárni, az alap ár 3 teli oldalfalat tartalmaz, a negyedik, ajtós oldalfalat igény esetén külön megvásárolhatja. Az oldalfalak tépőzárral illeszkednek a vázhoz és egymáshoz.

Beton talajon a sátort szükséges nehezékzsákokkal rögzíteni. A zsákok sóderrel, homokkal tölthetőek. Puha talajon a sátor a lábain található furatokon keresztül cövekekkel rögzíthető, szükség esetén továbbá rögzíthető még külön vásárolható 4 darab acélcövekből és feszítőzsinórból álló készlettel.


A sátor tisztítása


Vásárláskor a sátorhoz ingyen adunk egy védőtokot, amely tároláskor megvédi a sátrat a szennyeződésektől.  Tisztításkor általában nincs szükség másra, mint tiszta vízzel történő lemosásra. 

Erősebb szennyeződés esetén a ponyvát levesszük a vázról, és lemossuk enyhén tisztítószeres langyos vízzel (max.40°C). Erre azért van szükség, hogy ne sérüljön a ponyva vízálló bevonata.

Végül a sátort tökéletesen megszárítjuk.


A sátor tárolása


A harmonika sátor nem igényel semmiféle speciális tárolást. Lényeges, hogy a sátor tárolás előtt teljesen száraz legyen. A szállításnál előnyös hordtáskát használni, mivel ennek anyaga erős és vízálló, így védi a sátrat a sérüléstől és a szennyeződésektől. 

A sátort legideálisabb száraz és hűvös helyen táskában vagy védőtokban tárolni. Éppen a hűvös levegő gátolja a mikroorganizmusok elterjedését, így a ponyva penészedését. Fontos még ellenőrizni, hogy a sátorhoz nem férnek hozzá rágcsálók.


A BRIMO minőségi termékeket forgalmaz, 5 éves jótállással a sátor vázára. Tekintse meg kínálatunkat webáruházunkban, válasszon igénye szerint.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Team BRIMO  


Megosztani a Facebookon