Blog: Kütéri party sátor

Kütéri party sátor

13.03.2018 · Administrátor

A partikat nem zavarhatja meg a rossz időjárás!

A kültéri party sátor  tökéletes takart teret hoz létre, ahol időt tölthet szeretteivel. Az ízletes ételeket, a kihűtött italok ez minden egy jó kerti partyhoz tartozik. Majdnem mindenki imádja a grillezett finomságokat. Minden ilyen party, zene nélkü unalmas lenne. A jó party alapja egy minőséges party sátor.A sátor amit kínálunk legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. A sátor tulajdonságai: szilárdság, kiválló váz, gyors szétrakás stb.

Válassza ki a saját kültéri party sátrát


Sok jó tulajdonsággal rendelkezik a kültéri party sátor. A kiváló minőségű 100%-osan vízálló ponyvák nagyon vastag poliészter szálból (60%) és PVC bevonatból készülnek. Ezek a ponyvák acélszerkezetű sátrakon vannak. Az alumínium sátrak  ponyvái pedig Oxford szövetbű poliuretán vászonból készült, impregnált bevonattal rendelkezik amely biztonságos környezetet biztosít az ünnepléshez. Választhat sátor méretet az Ön elvárásainak megfelelően 2x2m-től 4x8m-ig. Kisebb vagy nagyobb ünnepséget rendez, mindenre ügyelnie kell. A party sátrak időt takarítanak meg, mivel az elrendezésük egy percet sem vesz igénybe. Hét különböző szín közül választhat. A sátor csomagolásában három teljes oldalfal és rögzítő cövekek vannak.

A party folytatódik, bár késő este van


Éjszaka a hideg időjárás kellemetlen lehet, különösen akkor, ha jól érzi magát a barátaival. Gázmelegítőkkel a sátrat a kívánt hőmérsékletre kifűtheti. Nagy vagy kis asztali melegítők állnak rendelkezésre. A kis asztali melegítők kicsik de annak ellenére nagyon hatékonyak, és  nagy előnyük az, hogy nem foglalnak sok helyet. Egyszerűen csatlakoztassa a fűtőtestet a gázpalackhoz. Nincs szüksége villany áramra. A sugárzó hőnek köszönhetően kora reggelg is ünnepelhet a sátorban.

A Brimo party sátor kültéri használatra is alkalmas. A rendezvények megszervezésekor értékelni fogja a praktikus Brimo sátrakat. 

Megosztani a Facebookon