Blog: Kerti sátor piknik

Kerti sátor piknik

02.03.2018 · Administrátor

Hogy a jó falatok mindig biztonságban legyenek

Kerti piknik sátrak rendelkezésre állnak ahhoz, hogy az étel és a barátok biztonságban legyenek.

Az életben nagyon fontosak, a mágikus, vidám pillanatok, amelyeket a családdal vagy a barátokkal töltöttünk. Rendezzen egy piknik találkozót barátaival vagy családjával. Nincs sok ideje, és az időjárási problémák továbbra is fennállnak. Annak érdekében, hogy a kényelem pillanatai tökéletesek legyenek, minden be kell biztosítani.

Legyen kényelem a kertben


Egy gyorsan szétrakható kerti piknik sátor ideális megoldás az Ön számára. Könnyen felállítható hihetetlen 40 másodperc alatt szerszámok nélkül. Praktikus és szilárd. Minden piknikhez ízletes ételek, frissítő italok tartoznak. A kerti piknik sátor ponyvái kiváló minőségű, 100% -osan vízálló anyagból készültek. Megvédik Önt a nyári vihartól, és nem kell aggódnia az időjárás miatt. A sátrak berendezését is bisztosítjuk. A LIFETIME összecsukható bútor a legjbb amit a piacon találhat. Az összecsukható bútorokkal való manipuláció egyszerű. A bútorok felülete rendkívül ellenálló UV-stabilizált polietilénből (HDPE) készül. A bútorok időjárásállóak, ez aszt jelenti, hogy a nap hatása alatt a műanyag részek  nem változtatják meg színüket és tartósságukat. Az összecsukható asztal teherbírása  akár 350 kg.

Az időjárás nem teszi tönkre a terveit


Amint már említettük, a sátrak ponyvái megvédik Önt a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Ha este már nem érzi magát kényelmesen a hűvös levegő miatt, rendeljen egy gázfűtőt, amely kifűti a sátrat. A fűtőberendezések használása kényelmes. A tüzek, sérülések és hasonlók előfordulásának korlátozása érdekében el kell olvasni a használati utasításokat fűtőberendezé használata előtt. Különböző méretű, színes kivitelű gázmelegítőket szállítunk. A méret választása Öntől függ, figyelembe kell vennie a piknik sátor méretét. Ügyeljen arra hogy a sátorba bejusson a friss levegő. 

A kerti piknik sátrak nagyszerű társai a piknikeknek. Töltse vendégelje meg a vendégeit egy teljesen felszerelt piknik sátorban. 
Megosztani a Facebookon