Blog: Kerti ponyva pavilon

Kerti ponyva pavilon

09.02.2018 · Administrátor

Az összecsukható kerti ponyva pergola gyors megoldás minden kertbe. A kert elegáns eleme. Vízálló, minőség, stabil.

A kert  ideális helyszíne a családi ünnepségeknek, baráti összejöveteleknek, pihanésnek. Kedvezőtlen időjárás esetén védelem az eső és a szél ellen, napsütésben pedig kellemes árnyékot nyújt. Az összecsukható kerti ponyva pavilon elegáns és praktikus megoldás minden kertben. A könnyű de erős harmonika vázának köszönhetően összeszerelése egy személy számára is gyerekjáték. A rögzítő elemek a sátor tartozékai. Felállítása és lebontása pillanatok kérdése. 
A kerti ponyva pavilon  könnyen áthelyezhető vagy lebontható, szezon után kis helyen, egyszerűen tárolható. A sátor ponyvája erős anyagból készül, nem sérülékeny, véd az UV sugárzástól és esőtől egyaránt.
Az összecsukható kerti ponyva pavilon egyedülálló helyszíne lehet a családi programoknak, ünnepségeknek, hivatalos esményeknek, grill partyknak. A ponyva színét megfelelően kiválasztva a széles választékból minden esemény ékévé válhat.

A BRIMO kerti sátrakkal védve lessz a családja és a barátai, így  a kertjében élvezhetik a forró nyári napokat  vagy a hosszú nyári éjszakákat gondok nélkül.

A kerti pavilon megfelel kerti pihenőként. Stabil, vízálló és rugalmas sátor – egyszerűen bebiztosítja hogy a pihenés a kertben kellemes legyen az Ön számára. Tudjuk, hogy ez a kerti pavilon megelégíti minden elvárását. A kerti sátor lenyűgözi Önt a robusztusságával és  színével. Az ollós rendszernek köszönhetően, egyszerűen és gyorsan bárhol szétrakhatja a sátrat. A sátor váza minöséges acélból van kigyártva. Tépőzárral  elátott oldalfalakal lezárhatja  a sátrat a tetszése szerint. Az oldalfalak megvédik Önt a hűvös levegőtől, intim környezetet teremtenek,  friss levegő bejutásáról is gondoskodik a falon lévő szellőztető nyílás. Még az eső sem fogja elrontani a rendezvényét vagy a születésnapi ünnepségét. Minden kerti pavilon vízálló így védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárás esetén.

A kerti pavilonok szépítik a kertet. Praktikus menedéket biztosítanak a nedves, hűvös időben, és így kellemes védett légkört teremtenek. Forró nyári nap folyamán egy jeges kávéval hűtheti le magát a kerti pavilonban. Kényelmes kertipihenőként szolgálhat vagy rendezhet egy pártit is a kerti pavilonban. Választhat acél vagy alumínium szerkezetű pavilont, biztos, hogy tökéletesen beillesztkedik a kertjébe. Tekintsék meg a pavilonainkat a honlapunkon, minden pavilonhoz leíras is csatlakozik hogy a választás könyebb legyen az Ön számára. A honlpa alján talalható infókban megtudhatja például milyen anyagból van gyártva a szerkezet, milyen a  szélellenállóság, a ponyvák színe, a sátrak méretre  stb.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal a honlapunkon.

Megosztani a Facebookon