AKCIÓ -47%

Összecsukható sátor 2x3m

3 különálló oldalfal, ponyvatáska, szerkezetre való táska, sátorcövekek 8db, Grátisz


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a terméket a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


95 000 HUF Ár brutto 180 000 HUF Megtakarítás: 85 000 HUF

Paraméterek

  • Prémium acél sátrak professzionális használatra, 55 km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás: 100% vízhatlan tetőponyva és 3 külön rögzíthető cipzáros oldalfal, sátorváz + sátorcövekek 8db, ponyvatáska és konstrukcióra való táska!
  • A sátor felépítésének idelye egy személy által: 40 másodperc!
  • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
  • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
  • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
  • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 35 kg
  • Mennyezeti magassága: 5 magassági fok 175, 185, 195, 205, 215 cm.
  • 5 éves fogyasztói garancia és CE tanúsítvány.
A PREMIUM sátor 2x3 gyakori használásra volt szerkesztve. A főszerepet a hatszögletű lábak és az acél szerkezet játsszák, amelyek magas sátor stabilitást biztosítanak.  
A ponyvák 100% -os vízhatlansága biztosítja az ideális tetőfedést a rossz időjárás esetében. A ponyvák szakadásállók, és így hosszú élettartamúk.
A 2x3m-es összecsukható sátrat pillanatokon belül felépítheti. A tető magasságát szabályozhatja igényeinek megfelelően. Egyszerű a sátor felállítása alig 1 perc alatt felállítja a sátrat. Az elemek a szerkezeten csavaros csatlakozókkal vannak rögzítve egymáshoz, így egyszerűen és gyorsan kicserélheti a sátor egyes részeit ha netán megsérülnének. A váz szerkezet sötétkék bevonattal rendelkezik. A tetőponyva és a három oldalsó teli oldalfal minőséges szövetből van szőve.
A sátrakra 5 éves garanciát kínálunk, az első két évben ingyen kínálunk pótalkatrészeket a vázszerkezetre. A stabil profilokkal és hatszögletű lábakkal kialakított szerkezet nagyobb stabilitást biztosít, mint a négyzetes profilok. A sátor kiváló minőségű acélból készült, vastagabb, (a falak belső vastagsága 1,1 mm plusz). Sátor szerkezet optikailag masszív benyomású. A láb külső mérete 45mm (1,5 cm szélesebb, mint az exclusive vagy szuper acél)a hexa láb garantálja a kiváló stabilitást.
A 2x3m sátor miőségesebb és erősebb PVC réteggel van ellátva. A tetőponyva rögzítők is újak a PREMIUM sátrakon. Az oldalponyvák a tetőhöz 5 cm- es széles tépőzárral vannak rögzítve.  

A 2x3m PREMIUM összecsukható sátor nemcsak napsütéses nyári napokra alkalmas, hanem esős és hideg időben is használható. Időjárás-ellenálló sátrainkban sok ügyfél bízik. Használhatják gasztronómiai szektorban vagy tűzoltó versenyeken, a sátor különböző családi eseményekre is alkalmas.


A prémium sátor 2x3m mind külső, mind belső térben felépíthető.