Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Összecsukható sátor 2x3m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 240 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Összecsukható sátor

  amely Exclusive acél szerkezettel rendelkezik. BRIMO-ban 60km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor felépítésének ideje egy személy által: 40 másodperc!
 • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
 • Szerkezet: Acél (1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
 • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
 • A összecsukott sátor mérete 155x45x30cm, súlya 37kg
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Sátor alapterülete: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 éves fogyasztói garancia

Az Exclusive sátor 2x3 gyakori használásra volt szerkesztve. A főszerepet a hatszögletű lábak és az acél szerkezet játsszák, amelyek magas sátor stabilitást biztosítanak.  
A ponyvák 100% -os vízhatlansága biztosítja az ideális tetőfedést a rossz időjárás esetében. A ponyvák szakadásállók, és így hosszú élettartamúk.
A 2x3m-es összecsukható sátrat pillanatokon belül felépítheti. A tető magasságát szabályozhatja igényeinek megfelelően. Egyszerű a sátor felállítása alig 1 perc alatt felállítja a sátrat. Az elemek a szerkezeten csavaros csatlakozókkal vannak rögzítve egymáshoz, így egyszerűen és gyorsan kicserélheti a sátor egyes részeit ha netán megsérülnének. A váz szerkezet sötétkék bevonattal rendelkezik. A tetőponyva és a három oldalsó teli oldalfal minőséges szövetből van szőve.
A sátrakra 5 éves garanciát kínálunk, az első két évben ingyen kínálunk pótalkatrészeket a vázszerkezetre. A stabil profilokkal és hatszögletű lábakkal kialakított szerkezet nagyobb stabilitást biztosít, mint a négyzetes profilok. A sátor kiváló minőségű acélból készült, vastagabb, (a falak belső vastagsága 1,1 mm plusz). Sátor szerkezet optikailag masszív benyomású. A láb külső mérete 45mm (1,5 cm szélesebb, mint az exclusive vagy szuper acél)a hexa láb garantálja a kiváló stabilitást.
A 2x3m sátor miőségesebb és erősebb PVC réteggel van ellátva. A tetőponyva rögzítők is újak a Exclusive sátrakon. Az oldalponyvák a tetőhöz 5 cm- es széles tépőzárral vannak rögzítve.  

A 2x3m Exclusive összecsukható sátor nemcsak napsütéses nyári napokra alkalmas, hanem esős és hideg időben is használható. Időjárás-ellenálló sátrainkban sok ügyfél bízik. Használhatják gasztronómiai szektorban vagy tűzoltó versenyeken, a sátor különböző családi eseményekre is alkalmas.


A prémium sátor 2x3m mind külső, mind belső térben felépíthető.