Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Párti sátrak 2x2m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 196 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Párti sátrak

  amely Exclusive acél szerkezettel rendelkezik. BRIMO-ban 60km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor felépítésének ideje egy személy által: 40 másodperc!
 • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
 • Szerkezet: Acél (1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
 • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
 • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 30 kg
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Sátor alapterülete: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5 éves fogyasztói garancia

Új Exclusive sátrakat adtunk hozzá a kínálatunkhoz. A sátor váza kiváló minőségű acélból van szerkesztve. Miben különböznek egymástól? Az acélszerkezet szilárd, kiváló erősített belső profilokkal rendelkezik. A legfontosabb különbség a hexagon lábak, tehát hatszögletű lábak, amelyek nagy stabilitást biztosítanak.  
A ponyvák anyaga PVC bevonattal van ellátva, 100% -os vízhatlanságot biztosít.
A következő különbség a sötétkék acél szerkezet, amely esztétikus kialakítású és egyedülálló a piacon.
Ennek a sátornak a gyártása során nagy figyelmet fordítottunk a sátor gyakori felállítására és összecsukására. A szerkezet elrendezésekor erővel hatunk a szerkezet egyes részeire (lábak és rudak), azaz minél nagyobb a sátor, annál nagyobb erővel hatunk a sátor vázra. A stabil, hatszögletű lábakon álló Exclusive sátrakat, az acél sátrak legmagasabb kategóriájába helyeztük.
Egy másik fontos tényező az, hogy milyen időjárásban szeretnék használni a sátrat. Nem csak az a fontos, hogy a sátor ellenálljon az erős szélnek, hanem az is, hogy a sátor vízhatlan legyen. A 2x2m-es prémium acél sátor stabil, erős és vízhatlan párti sátor. A csomag tartalma: a sátor szerkezet, tetőponyva 3 teli oldalfal. A csomagoláshoz ingyenes hordozó táskát adunk a sátor konstrukcióra, egy táskát a ponyvák számára, rögzítő cövekeket, amelyek a sátor rögzítéséhez szükségesek füves területen. 

Az oldalfalak bármilyen módon kombinálhatók, és a rossz időjárás sem rontja el a kertben való tartózkodását.
A 2x2 méteres párti sátrakat nemcsak személyes célokra használják, mint születésnapi rendezvények vagy kerti pártira, hanem számos reklám sátorként, büféként is használják a vállalkozók. Tökéletes kiegészítő minden üzleti és családi eseményre.