AKCIÓ -50%

Párti sátrak 2x2m

3 különálló oldalfal, ponyvatáska, szerkezetre való táska, sátorcövekek 8db, Grátisz


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a terméket a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


90 000 HUF Ár brutto 180 000 HUF Megtakarítás: 90 000 HUF

Paraméterek

  • Prémium acél sátrak professzionális használatra, 55 km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás: 100% vízhatlan tetőponyva és 3 külön rögzíthető cipzáros oldalfal, sátorváz + sátorcövekek 8db, ponyvatáska és konstrukcióra való táska!
  • A sátor felépítésének idelye egy személy által: 40 másodperc!
  • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
  • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
  • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
  • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 35 kg
  • Mennyezeti magassága: 5 magassági fok 175, 185, 195, 205, 215 cm.
  • 5 éves fogyasztói garancia és CE tanúsítvány.
Új PREMIUM sátrakat adtunk hozzá a kínálatunkhoz. A sátor váza kiváló minőségű acélból van szerkesztve. Miben különböznek egymástól? Az acélszerkezet szilárd, kiváló erősített belső profilokkal rendelkezik. A legfontosabb különbség a hexagon lábak, tehát hatszögletű lábak, amelyek nagy stabilitást biztosítanak.  
A ponyvák anyaga PVC bevonattal van ellátva, 100% -os vízhatlanságot biztosít.
A következő különbség a sötétkék acél szerkezet, amely esztétikus kialakítású és egyedülálló a piacon.
Ennek a sátornak a gyártása során nagy figyelmet fordítottunk a sátor gyakori felállítására és összecsukására. A szerkezet elrendezésekor erővel hatunk a szerkezet egyes részeire (lábak és rudak), azaz minél nagyobb a sátor, annál nagyobb erővel hatunk a sátor vázra. A stabil, hatszögletű lábakon álló PREMIUM sátrakat, az acél sátrak legmagasabb kategóriájába helyeztük.
Egy másik fontos tényező az, hogy milyen időjárásban szeretnék használni a sátrat. Nem csak az a fontos, hogy a sátor ellenálljon az erős szélnek, hanem az is, hogy a sátor vízhatlan legyen. A 2x2m-es prémium acél sátor stabil, erős és vízhatlan párti sátor. A csomag tartalma: a sátor szerkezet, tetőponyva 3 teli oldalfal. A csomagoláshoz ingyenes hordozó táskát adunk a sátor konstrukcióra, egy táskát a ponyvák számára, rögzítő cövekeket, amelyek a sátor rögzítéséhez szükségesek füves területen. 

Az oldalfalak bármilyen módon kombinálhatók, és a rossz időjárás sem rontja el a kertben való tartózkodását.
A 2x2 méteres párti sátrakat nemcsak személyes célokra használják, mint születésnapi rendezvények vagy kerti pártira, hanem számos reklám sátorként, büféként is használják a vállalkozók. Tökéletes kiegészítő minden üzleti és családi eseményre.