Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Pop up sátor 2x3m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 196 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Pop up sátor

  amely Super acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • Az acélszerkezet elején található BRIMO nylon önzáró patent erősebb, mint a szupersátrak BRIMO acél patentja volt korábban. Ugyanakkor garantálja a még könnyebb szétszerelést.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x33x23 cm, 32 kg
 • Sátor alapterülete: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

A különleges szerkezetű kerti sátraink kellemes árnyékot nyújtanak, hirtelen időjárás változás esetén vagy hűvösebb estéken védelmet nyújt az eső és szél ellen. Az pop up sátor 2x3 méteres változata ideális méretű esküvők, kerti partyk, ünnepségek szervezésekor. Vázának stabilitása és állóképessége megfelel minden elvárásnak. Az összecsukható sátraink tetszés szerint kombinálhatók, felhasználhatóak mint szellős sátortető, vagy teljesen zárt sátor, igény szerint. Szépen mutat családi házak kertjeiben is. Minimális befektetéssel hosszú élettartamú, szép kiegészítője lehet kertjének, mely megfelelő helyet biztosít a kerti grillezéshez, pihenéshez, családi és baráti összejövetelekhez.
Könnyebb súlyú és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak trendjével, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső térfogatából csak 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét.
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületeb alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy a pop up sátor súlya alacsony marad.
A festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a szétbontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. BRIMO ponyvákhoz pótalkatrész, árjegyzéket kérésre biztosítunk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.