Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Kerti sátor 2x3m

Ingyen: 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 141 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Kerti sátor

  amely super acél szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. (a sátor nem tartalmaz falakat)
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 150x35x25 cm, 25 kg
 • Sátor alapterülete: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

A nyári időszak kedvez a kerti ünnepségeknek, születésnapi buliknak, szabadtéri baráti összejöveteleknek.  Parti sátraink heti egyszeri, kétszeri felhasználásra vannak szerkesztve. A különlegesen jó minőségű kerti pavilonnak köszönhetően bármilyen időjárásban élvezheti a kertben töltött időt. Szerkezetének köszönhetően könnyedén felállítható és lebontható, ennek ellenére erős és stabil. Az összecsukható kerti sátor kellemes árnyékot ad önnek és vendégeinek. A könnyed és elegáns sátor megfelelő kiegészítője a romantikus kertjének, vagy lakóháza udvarának. Kellemetlen időjárás esetén biztonságot nyújt, s megfelelő teret ad a frissítők felszolgálásához, és a pihenéshez. A kerti party sátor kitűnő helyszínt biztosít ételek elkészítéséhez és tálalásához egyaránt. Az esküvői sátor elegáns és elhagyhatatlan kiegészítője minden szabadtéri esküvőnek, rendezvénynek.
Nagy sűrűségű, impregnált anyaga nagy szilárdságot és ellenállóképességet biztosít a károsodás ellen. Az UV-védelem a minőségi anyaggal együtt színtartóságot nyújt.
A vastag acélkonstrukció olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek megfelelnek a rozsdásodás elleni védelem és a mozgatáskor elszenvedett károsodás elleni védelem követelményeinek.
A 2x3m kerti sátor a BRIMO automatikus felállítási mechanizmusának köszönhetően gyorsan felállítható. Egy percen belül árnyékot teremthet a kertben, és az egész folyamatot könnyen megoldhatja egymaga is.
A kerti sátor elsőosztályú ponyvaanyagai UV-állók és vízhatlanok. A festékréteg az acél részeken egyenletes, tehát semmilyen nem kívánatos elváltozás veszélye nem fenyeget.
Kizárólag az általunk forgalmazott BRIMO kerti sátrakat szervizeljük. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz! A BRIMO-ponyvák pótelemeinek árjegyzékét kérésre biztosítjuk.A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.