Blog: Kerti pavilon tüzifa tárolására

Kerti pavilon tüzifa tárolására

28.02.2018 · Administrátor

Védelem a tüzifa részére

A közeledő téllel a fűtési szezon is beköetkezik. Az üzemanyag fát  be kell szerezni még a tél előtt. Megfelelő időszak a késő nyárv vagy az ősz. A fának rendesen ki kell száradni, hogy jól égjen. 

Nem mindegy, hogyan tároljuk a tűzifát 


Nincs az udvarán felépítve helység  vagy tér ami tűzifa tárolására szolgálna? Ezt a problémát a kerti pavilon megoldja. A kerti pavilonok szétrakása egyszerű, már csak egy jó helyet kell választania a pavilon elhelyezésére. A kerti pavilonokat úgy tervezték, hogy segítsenek a tároló hely létrehozásában. A Pavilon konstrukciója minőséges alumíniumból készült, mely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az extrém időjárási viszonyok sem károsítják meg a vázat. A szélerősség bírás ezeknél a pavilonoknál 70 km/óra. Kerti pavilonokat a tűzifa tárolására sátorcövekek segítségével rögzítse, melyeket a sátorhoz ingyen kapott. Másodlagos rögzítést is használhat, sátorcövekek plus kötél szettel . A köteleket hozzáköti a tetőponyva négy oldalához, kifeszíti a sátrat és a beütött sátorcövekekhez köti a kötelet. A teli oldalfalakkal lezárhatja a pavilont, és így védelmet nyújt a tűzifa számára eső és szél esetében.


Pótalkatrészek a kerti pavilon számáraAbban az esetben ha pár év múlva a ponyvák megrongálódnak , de viszont a konstrukció kiválló állapotban van, rendelhet külön tetőponyvát vagy tetőponyvát három oldalfallal. Külön egy teli oldalfalat vagy három teli oldalfalatt nem lehet megrendelni. 
Ilyen módon felújíthatja kerti pavilonját. A felújítása utánn a pavilont használhatja pihenöként a kertjében vagy a teraszon. Kerti pavilon nem hiányozhat az Ön kertjében sem. 


A kerti pavilonok karbantartása A ponyvák karbantartása nem bonyolult.A vászon csak enyhe tisztítószerekkel tisztítható. A víz hőmérséklete nem lépheti túl a 40°C-ot, hogy ne károsuljon meg a védő réteg. A pavilont teljes kiszárítása utánn tárolja. A tetőponyvát ajánljuk a tárolás előtt leszedni a szerkezetről. 

Kerti pavilonok a tűzifa tárolásán kívül, széleskörű felhasználást kínálnak a kertben. A pavilon megvásárlásával 5 éves garanciát kap. 
Megosztani a Facebookon