Blog: Kerti harmonika sátor

Kerti harmonika sátor

02.01.2019 · Administrátor

Költséghatékony kerti sátrak, gyorsan összecsukható harmonikaváz, kiváló minőség, 5 éves garancia, gyors szállítás.

A családi házban való lakhatás szinte minden család álma. A ház megvásárlása vagy építése nagy befektetés, amely évekig befolyásolja életünket. Megpróbáljuk közelebb hozni otthonunkat képzeletünkhöz, évek óta dolgozunk rajta. Először is, amikor újjáépítünk vagy rendezünk egy házat, azokra a részekre összpontosítunk, amelyeket a leggyakrabban visszatartanak és szükségesek számunkra. Az olyan projektek, mint a garázs vagy a kertház sok esetben későbbre tolódnak. Gyakran évekbe telik, hogy visszatérjünk hozzájuk. Az autóval sok esetben még mindig a szabad ég alatt parkolunk, ami egyáltalán nem használ neki. Minden szükséges eszköz, ami a háztartáshoz szükséges, mindenhol próbáljuk tárolni, ahol csak egy kis hely van. Az ilyen átmeneti tároláskor ezek a dolgok gyakran kedvezőtlen időjárásnak vagy erős napsütésnek vannak kitéve. A funkcionalitás és a minőség kárára válik az ilyen tárolás, és emellett folyamatosan gondolkodnunk kell arról, mit hova is tettünk.


Hogyan kezeljük gyorsan és olcsón a felmerülő problémákat?


Ilyen helyzetben segít a BRIMO összecsukható kérti sátor. Álljon le autójával egy olyan helyen, ahol régen is szokott parkolni. Ha sátrunkat garázsként használja, ennek a kis változásnak köszönhetően autó védve lesz az időjárás, az eső, a hó vagy a lehulló levelek ellen. A kiváló minőségű és nagyon tartós tetőponyva védi az autó lakkját az erős UV-sugárzás ellen. Ha kiválaszt egy sátrat, 3 teli oldalfalat kap hozzá, amennyiben negyediket szeretne, megvásárolhatja külön. Amennyiben a sátrat a ház közvetlen közelében állítja fel,megvédi autóját a fagytól is. A fagyos téli napok során nem kell attól tartania, hogy megkarcolja a szélvédőt és egyúttal értékes időt takarít meg.

Ha olyan helyre utazik nyaralni, ahol nincs fedett parkoló,az összecsukható sátrak  könnyen megoldják a problémát. Az sátor gyorsan és egyszerűen összecsukható és bárhová magával viheti. Aaz autóban minimális helyet foglal.

Az ideiglenes garázscsere mellett az otthoni kerti házat is helyettesítheti a harmonika sátorKönnyen helyet biztosít a kerti bútorok, szerszámok, kerékpárok, motorkerékpárok vagy szúnyoghálók tárolására. Nem kell többé  helyet keresnie a ház körül, ahol mindezeket a dolgokat "eltüntetheti". Mindig egy helyen, jól raktározva, használatra készen állnak. Kínálatunkból különböző méretű sátrakat választhatsz különböző színekben.  A BRIMO acél vagy alumínium szerkezetű harmonika sátrakat kínál. Az alumínium szerkezetű sátrak könnyebbek, de erősebbek, mint az acél vázas sátrak. Választhat szintén SUPER vagy EXCLUSIVE típusú sátraink közül. A szélállóság a SUPER alumínium esetén 55 km / óráig, az alumínium EXCLUSIVE esetén akár 70 km / óra. Az ajánlat magában foglalja az Oxford minőségű PU bevonatú szövetből gyártott ponyvát és a sátor nyomtatásának lehetőségét


  • Méretek: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m
  • Színek: fehér, bézs, narancs, piros, kék, zöld, fekete
  • Váz: lehet acél vagy alumínium
  • Tartozékok: nehezékzsákok, negyedik fal, sátorcövekek, hordtáskák, sátorvilágítás


Kerti sátrat vásárolna?


Ha kerti bútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg összecsukható bútorainkat. A kiváló minőségű polietilénből készült összecsukható asztalok és székek erősebbek, könnyebbek és tartósabbak, mint a hasonló fa bútorok. Ideális megoldás mind kültéri, mind beltéri használatra. Az összecsukható asztal szilárd acélszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonságos és problémamentes használatát, a lábak acélból készülnek. A robusztus acélváz porfestékkel védett, és tökéletes váza az asztalnak. Az asztalok három méretben kaphatók. A padok és padok ugyanolyan minőségű és tartós anyagból készülnek, mint az asztalok


Válasszon egy összecsukható sátrat vagy kerti bútorokat, amelyek minden téren megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Válassza ki az sátor színét, amely megfelel a ház homlokzatának színéhez is.Kiváló minőség elérhető áron.


Team BRIMO
Megosztani a Facebookon