Blog: Harmonika pavilon

Harmonika pavilon

24.09.2018 · Administrátor

Mire alkalmas a harmonika pavilon?

harmonika sátor sokrétű felhasználhatósága nyilvánvaló, kerti rendezvényeken pl. vendégeinknek védelmet nyújt rossz időjárás esetén is.

A kerti grillpartik szervezése során a kert nyitott tér, az események központja. Amikor ilyen rendezvényt szervez, figyelembe kell vennie minden lehetséges buktatót. 

A meleg és napsütéses napokon előfordulhat, hogy a a magas hőmérséklet miatt a vendégek inkább kényelmes otthoni környezetükben maradnak.

Ha az eső váratlanul ér, meg kell változtatni az ünnepség egész menetét. Ilyen esetekben a harmonika sátor leveszi a gondot a válláról. Pár pillanat alatt felállítható, percek alatt garantált védelmet biztosít a lakoma számára. De hogyan találja a legmegfelelőbbet és a legjobbat?

Alapvető paraméterek amiket szem előtt kell tartani a sátor kiválasztásakor.

A sátor mérete

o A piacon megtalálhatók a legkisebb 2x2 méterestől  a nagy 4x8 méteresig.

o Figyelembe kell vennünk a következő szempontokat: - a  terület mérete, ahova  a sátort el szeretnénk helyezni,  a vendégek száma és megvédendő tárgyak mennyisége.

o Ne feldkezzen meg a sátor magasságáról sem,  a legtöbb sátor magassága állítható,  1,5 métertől több mint 2 méterig. Ez biztosítja, hogy még a legmagasabb vendégnek is kényelmesen érezheti magát, mivel nem  kell görnyednie és nem veri be homlokát szórakozás közben .


Anyag


  • A váz és a ponyva  különböző anyagokból készülhetnek.
  • A leggyakrabban használt anyag acél és alumínium. Az acél sátor nehezebb, ami hasznos lehet szeles napokon. Az acél hajlamos a rozsdásodásra, így sok gyártó porfestékkel kezeli az elemeket, hogy ezzel elkerülje a rozsdásodást.

  • Az alumínium semmilyen körülmények között nem korrodálódik, könnyebb és ezért jobban kezelhető.
  • A ponyvák  leggyakrabban poliészterből készülnek, amelyeket az anyag vastagságától és sűrűségétől függően bevonhatnak PVC-réteggel. A piacon különböző vászonformák állnak rendelkezésre, különböző fokú vízállósággal, tartóssággal és erősséggel.

Tartozékok

  • Amennyiben szeretne egy prémium kategóriás sátor tulajdonosa lenni, rengeteg tartozékkal láthatja el.

  • Ablakos és ajtós oldalfalak - biztosítja a védelmet az időjárás ellen, valamint véd a kíváncsi tekintetektől. Általuk lezárhatja a sátrat és bebiztosíthatja kínált termékeit.

  • Reklám nyomtatás - Szeretne reklámozni saját márkáját? A sátorra nyomtatható akár csak egy logóval a tetőponyván, vagy akár az egész felületet nyomtathatja , csak az Ön fantáziája szab ennek  határt.

  • Hordtáskák - kerekekkel, vagy anélkül, megkönnyítik a sátor gyakori áthelyezését. 
  • Nehezékzsákok - A sátrat minden esetben rögzíteni kell, kemény felületen homokzsákokkal, ahol lehetséges, ott pedig cövekekkel, melyek ingyenes tartozékai minden sátornak.

Választás után nincs más dolgunk, mint vendégeket hívni, begyújtani a grillbe és élvezni a kellemes nyári estéket.

Megosztani a Facebookon