Blog: Fémvázas sátor

Fémvázas sátor

18.02.2018 · Administrátor

Különlegesen erős az acélnak, különlegesen gyors a BRIMO rendszernek köszönhetően. Pár másodperc alatt kész!

Gyorsan létre szeretne hozni takart helyet? A gyorsan összecsukható acél sátrak  robusztusságukkal és használhatóságukkal meglepik Önt. Saját igényeinek megfelelően választhat különböző sátorméret közül.

Hozzon létre egy pihenő helyet a kertjében

Szereti a nyarat, és a nyárral kapcsolatos eseményeket? A barátaival vagy a családjával örömmel tölti a nyári estéket? Nincsen épített pavilon a kertjében, ne baj. Egy gyors összecsukható acél sátor megoldja ezt  a problémát. Egy perc alatt létrehoz egy fedett területet. Gyorsan és könnyedén felállíthatja a sátrát szerszám nélkül. Az acél sátor mérete 2x2m-től-3x6m-ig rendelhető. A sátrat az elrendezés után megfelelően kell rözíteni. A megfelelő rögzítésre használjon sátorcövekeket, amelyeket ingyen kapott a sátorhoz. Ha a sátrat betonfelületre szeretné felállítani, javasoljuk, hogy rendeljen nehezékzsákokat a sátor rögzítésére. Ezeket a zsákok homokkal vagy sóderrel tölthetők, töltés utánn a súlyuk  14 kg. A tépőzárral rögzítse őket a sátor lábához. Fontos, hogy a sátor jó időben rögzítve legyen.

A kényelem, amit a gyorsan összecsukható sátor kínál

Három teljes oldalfalat tartalmaz az összecsukható acél sátor. Az Ön ízlésének megfelelően kiválaszthatja a sátor színét. Hét különböző szín áll rendelkezésre. A sátorponyvák 100% -osan vízállóak, felületüket PVC bevonat gazdagítják, hogy rossz időjárás esetén megvédjék Önt. A negyedik oldalfalnak köszönhetően a sátrat teljesen lezárhatja. A negyedik oldalfalat megrendelheti a honlapunkon, hogy tökéletes helyet hozhat létre a pihenésre és a szórakozásra barátaival. A negyedik fal praktikus cipzáras ajtóval rendelkezik. Az oldalsó falak egyszerűen tépőzárral vannak rögzítve a tetőponyvához.

Acél sátor berendezése

Biztosan szeretni fogja a LIFETIME összecsukható bútorokat. A bútorok fő jellemzői a gyors elrendezés, a minőség, a használhatóság. A bútorok színe fehér, kombinálhatja ezt a semleges színt mindennel. A műanyag alkatrészek rendkívül ellenálló UV-stabilizált polietilénből (HDPE) készülnek. Az acél vázuk sötétszürke színű, elegáns benyomást kelt. A bútorok tárolása is praktikus,  összecsukott állapotban is tárolhatók, nem igényelnek sok helyet a tárolásuk során. 
Ha úgy dönt, hogy kerti partit rendez, akkor már tudja, hogy mire lessz szüksége a a párti megszervezésére. Már csak annyit kell megtennie, hogy meghívja barátait és készít finom ételeket.

Megosztani a Facebookon