Blog: Easy up sátor

Easy up sátor

09.03.2018 · Administrátor

A ma a fontos tetteké

Ahogy a neve "könnyen fel" elmondja, ez egy gyorsan szétrakható sátor. Ha gyorsan szeretne létrehozni egy fedett helyet, az easy up sátor a megfelelő választás. Értékelni fogja a sátor gyors szétrakását külömböző rendezvények megszervezésekor. Az easy up sátrakat egy percen belül felépítheti, szerszámok nélkül. A sátrakat az szétrakás után, megfelelően kell rögzíteni. A megfelelő rögzítés azt jelenti, hogy a sátorcövekekkel rögzítse a sátor lábait. A sátor lábai lyukakkal vannak ellátva, amelyeken keresztül beüti a földbe a sátorcövekeket. A sátor második fő rögzítési módja homokkal vagy kavicsokkal töltött homokzsákok segítségével történik, súlyuk feltöltése után 14 kg. A sátor lábához tépőzárral vannak rögzítve, ez a rögzítés alkalmas beton felületekre. 


Utazás easy up sátrakkal


Az Easy-up sátor minden táborozó álma. Minőséges öszecsukható rendszernek köszönhetően  felállíthatja a sátrat. A lakókocsi túl drágák? Szeretne világszerte utazni? Az utolsó pillanatra nem tud szállást találni magának? Ha kedveli a kempinget, a sátor kiválló választás lesz az Ön számára. A sátor konstrukció típusai különbözők. Alumínium  és acélszerkezetű vázakat kínálunk . Mindkét váz típus összecsukható. Az alumíniumszerkezet belső profil vastagsága típustól függően 1,2 <7 mm. Az acélszerkezet belső profil vastagsága típustól függően 0,8 <4 mm. Mindkét változat kiváló minőségű, erőteljes és praktikus. A sátrakat összecsukott állapotban kényelmesn szállíthatja személygépkocsiban


Az easy up sátrak kényelmet biztosítanak 


A ponyvák 100% -osan vízállóak. Nem kell aggódnia a rossz időjárás miatt a kiránduláson vagy az ünnepségen. A sátor menedéket nyújt a kedvezőtlen időjárás esetében. A sátor részleges bezárásához három oldalfalat használjon, ezek az oldalfalak a csomag tartalma. Ha teljesen be szeretné zárni a sátrat, a kínálatunkban egy ajtóval ellátott negyedik oldalfalat talál. A falakat tépőzárral rögzíti a sátorhoz. 

Az easy up  sátrak nagyszerű választás, ha üdülni  mennek a természetbe, vagy ha gyorsan egy hatékonyan takart helyet kell létrehozni.
Megosztani a Facebookon