Blog: Árusító sátor

Árusító sátor

13.02.2018 · Administrátor

Gyorsan felállítható árusító sátrainkkal több ideje jut az értékesítésre

Hatalmas üzleti láncok  nem a legjobb minőségű termékeket és élelmiszereket kínálnak. 
Gyakran találkozunk olyan a problémával, hogy a terméken nincs megadva  származási hely. Mondjuk meg  őszintén, az üzleti láncok kiszorították a hazai termelőket  a piacról.  Viszont lassan visszatér a piacon, vásárokon való vásárlási trend. 


Összecsukható árusító sátor a legjobb minőségű termékekkel Részt vesz mint eladó a piacokon? A praktikus és egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően imádni fogja az árusító sátrat. A sátrakat különböző színekben, méretekben rendelhet.  A választás Önön múlik. Mondjunk valamit az árusító sátorról. A neve is már  azt suttogja, hogy tökéletesen tervezett összecsukható szerkezetről van szó, amelyet néhány másodpercen belül szétrakhat. Az acél konstrukció  szélellenállása 40km/óra. A sátor csomag három telioldalfalat, és sátorcövekeket tartalmaz. A sátorponyva PVC  réteggel van ellátva, amely garantálja a 100% -os vízállóságot. Ön és termékei védve vannak a széltől és az esőtől. Megrendelhet egy fél falat is, amit a sátor elejére helyez, és akadályt képez a sátor belső és külső területe között. 


Többnapos vásárok, piaci sátorral Több száz kilométert utazik a vásárokra?  Aggódik, hogy lesz-e elég áru minden vásárló számára? Időigényes új áruért utazni? Hozzon létre egy raktárat összecsukható sátor segítségével. A raktár az áruk tárolására fog szolgálni. A negyedik oldalfalnak köszönhetően, egyszerűen bezárhatjaa raktár sátrat. Az oldalfal ajtóval rendelkezik. Az oldalfalakat tépőzárral rőgzítheti a sátor tetőponyvájához. A zárt sátor megvédi Önt erős szél esetén, még  az áruk is védve van, nem kell aggódnia az áru megrongálása miatt.


 Frissítők árulása összecsukható árusító sátorbanHagyományos piacokon a házi termékekből készült különféle ételek és italok vásárolhatók. A sátorponyvák anyagai csökkentett gyúlékonyságú szövetekből van szőve. Tehát a forró ételek főzése és készítése az sátrakban biztonságos. 

Vergyen részt a vásárokon BRIMO árusító sátrakkal, amelyek kényelmet, védelmet biztosítanak.
Megosztani a Facebookon