Blog: Teraszok tetőfedése éttermek számára

Teraszok tetőfedése éttermek számára

29.04.2021 · Administrátor

Az összecsukható sátor gyorsan, hatékonyan és tökéletesen lefedi a teraszt

Az éttermek teraszainak tetőfedése
 

A néhány hónap után újból megnyithatják az éttermek kapuit szabadtéri étkezésre. A tetőfedésnek meg kell felelnie az előírásoknak, és nyitott bejáratnak kell lennie, amelyet legfeljebb két oldal zárhatja. A parti sátrak ideális, gyors és megfizethető választás a terasz tetőfedésére. Sok terasz létezik tető nélkül, az üzemeltetés még ilyen teraszon is megengedett, de rossz idő esetén a nyitott teraszok használhatatlanok


A Brimo sátrak robusztusak és stabilak, minden láb alsó részét egy masszív sarok alkotja, amely biztosítja a sátor rögzítését, így a szerkezet szilárdan van rögzítve szélben és esőben is. Az összecsukható sátor előnye, hogy könnyen elhelyezhető a terasz betonpadlóján, és nincsenek központi lábai, így a teljes belső terület rendelkezésre áll. A terasz tetejének biztonságosnak és tartósnak kell lennie, ezért a ponyvák poliészter szövetből készülnek, PVC réteggel, ideálisak a vendéglátóiparban való használásra. A poliészter szövet kiváló minőségű, 100% -ban vízálló, és árnyékot hoz létre a sátrak alatt. A mobil sátrak biztosítják a kávézók vagy éttermek látogatóinak kényelmét. Sátraink azonnal elérhetőek 8 különböző színben.

 

Az összecsukható sátrak fő célja, hogy ´tkezők számára több helyet biztosítsanak a szabadban . Minden terasszal rendelkező étteremnek korlátozott üzemmódban kell működnie, figyelembe véve a higiéniai intézkedéseket, például: hét napnál régebbi negatív teszt, maszk viselése. Letehetik a maszkot az ételek és italok fogyasztásához szükséges időre. Az éttermekben a sátrak használata gyorsan népszerűvé vált a tetőfedés számára, amely több ülőhelyet kínál, és ugyanakkor a sátor alatt minden járványellenes intézkedést megfigyelnek. A sátornak üzem közben nyitva kell lennie. Bezárhatja a sátrat, ha nem használja az oldalfalakkal. Minden oldalfal külön-külön röfzíthető.

Összecsukható sátrak sok étteremnek segítenek leküzdeni a nehéz időket, amelyek korlátozzák őket az üzleti életükben

Megosztani a Facebookon