Blog: Sátor bérlés

Sátor bérlés

18.03.2019 · Administrátor

100%-osan vizálló, kiválló minőség, kedvező ár, 5 éves jótállás, kínálunk pótalkatrészeke

Szeretne vállalati rendezvényt, esküvőt vagy nagy családi bulit rendezni, és  sátorra van szüksége? Tisztázzunk néhány tényt a összecsukható sátor bérléséről.

Mivel naponta zárt helyiségekben dolgozunk, a szabad ég alatt szervezett  rendezvények népszerűeké váltak manapság. De hogyan lehet  bérelni egy összecsukható sátrát, ha csak egy napos rendezvényt szervez?

A sátor bérlésének az ára természetesen függ a sátor méretétől. Az alapárat a konstrukciót és tetőponyvát tartalmaz. A napi ár 10 000 ft,- körül mozog. Némelyik bérleti szolgáltatónak négyzetméterért kell füzetni   pl. 2 000 ft,- / m2.

10 000 ft,- naponta egy sátorért - nagyszerű lehetőség

Ha örül a kedvező árnak, szeretnénk rámutatni arra, hogy csak váz és tetőponyva szerepel a bérléseben. Az oldalfalak nem szerepelnek a bérleti díjban. Éppen az oldalfalak nyújtanak védelmet kedvezőtlen időjárás esetén. Hozzárendelheti az oldalfalakt is, de ez plusz költséget jelent.

Egy másik tény, amit figyelembe kell venni, a bérelt összecsukható sátrak megkárosodása a folytonos használás miatt. Tudjuk, hogy új az új. Másképp visekledünk a dolgokhoz, ha tulajdonosaik vagyunk. A többnyire használt ponyvák fakultak, és a gyakori használat vagy nem megfelelő karbantartás miatt már csúnyák. Ha tökéletes sátrat szeretne bérelni, sajnos csalódni fog. A következő pont, amelyre rámutatunk, a sátor átvétele. A sátor átvételekor pénzbiztosítékot kell megfüzetni. Átvételkor ellenőrizni kellene a sátrat milyen állapotban veszi át, mert felelős a károkért. Ha nem vizsgálja meg alaposan a vászont és a konstrukciót, akkor nagyobb költség várhtja Önt. A ponyvák elszakadhatnak, és vízhatlan funkcionalitásuk megsemmisül. Öntől- a bérlőtől fogják a pénzt kérni a károkért, ha nem is Ön okozta. Időigényes lehet például egy 6 méteres ponyva ellenőrzése, de végül ezzel a ellenőrzéssel megtakaríthat sok pénzt.

Megfelelő megoldás a bérlés?

Például ha egy hétre szeretné kibérelni a sátrat, többet füzetne érte, mint ha újat vásárolna. Ezen kívül a bérlésnél vigyáznia kell a sátorra ugyanyúgy, mintha Ön elnne a tulajdonos, mertvalójában az is amíg berli a sátrat, minden károsodásért Ön felelős. A bérlelt sátor nem lessz soha új megjelenésű, és többnyire rossz minőség jellemzi - ami befolyásolja az össszecsukható sátor  szerkezetének stabilitását. Soha nem fog újnak kinézni a sátra.

Jöjjön el és nézze meg az új sátrakat 5 éves minőségi garanciával. Vásároljon meg egy saját sátrat amelyet később személyes célokra is használhat.

Megosztani a Facebookon